Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Bedrijfsleiders blijven het gezicht van de winkel"

Shelter Organics neemt 3 Natuurwinkels over

Tholen - Shelter Organics heeft in navolging op winkels in Huizen en Utrecht de afgelopen weken ook natuurvoedingswinkels in Zoetermeer en Amersfoort Emiclaer overgenomen. En daar komt de komende week ook Amstelveen bij. Pieter Tent zal net als in Huizen en Utrecht vooral op de achtergrond actief zijn. "De bedrijfsleiders blijven het gezicht van de winkel en krijgen alle vertrouwen en daarbij horende bevoegdheden. Ik wil de verschillende winkelteams zodanig faciliteren en er voor zorgen dat ze maximaal met de consument bezig kunnen zijn. Ik heb een bepaalde visie hoe dit zou kunnen en daar gaat het voor mij om."

Hij geeft aan dat het in de huidige tijd nodig is om op een andere manier naar de markt te kijken. "Ik heb alle vertrouwen in de Natuurwinkel-formule in combinatie met mijn concept, anders zou ik de winkels niet overnemen." Hij voert subtiele veranderingen door. "De consument moet er niks van merken en wil gewoon op een heel goede manier bediend worden."


Pieter Tent.

Voor meer informatie: p.tent@shelterorganics.com