Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Growfun aan de slag met bioplastic Rodenburg Biopolymers

Growfun produceert composteerbare potten met het biologisch afbreekbaar plastic granulaat van Rodenburg Biopolymers in Oosterhout, winnaar van de Global Bioplastics Award. De biobased en biodegradable compounds van Rodenburg Biopolymers zijn substituten voor de op olie gebaseerde plastics. De biodegradable compounds hebben zetmeel als basis dat verkregen is uit de aardappelverwerkende industrie.



"Wij kiezen voor de samenwerking met Rodenburg Biopolymers omdat zij een expert zijn in dat specifieke ontwikkelingsgebied. Met hun know how zijn zij in staat om samen met ons tot een specifiek en kwalitatief hoogwaardig product te komen", aldus Jan Blankestijn, managing director.

Growfun is een flexibel bedrijf dat gewend is om samen te werken met klanten en partners die met kwalitatief hoogwaardige kunststof producten werken. Er wordt bij Growfun veel tijd en geld gestopt in R&D. Hun R&D en de Universiteit van Wageningen onderzoeken nieuwe technologieën die zij kunnen toepassen op thema's zoals de circulaire economie. "Innovatie speelt zowel op het gebied van techniek als design bij Growfun een grote rol. Alleen zo kunnen wij nu en in de toekomst onze klanten snel, deskundig en professioneel van dienst zijn." De klanten van Growfun zijn nationale en internationale telers, exporteurs en retailers die naast een goede kwaliteit een flexibele en klantgerichte leverancier eisen.

Voor meer informatie:
Growfun
Jan Blankestijn
M: 06 20 12 50 22
jan@growfun.nl
www.growfun.nl
Publicatiedatum: