Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
27 oktober om 18:50 uur op NPO 2

Bio-akkerbouwbedrijf Landgoud in BinnensteBuiten

Op een zomerse dag in augustus heeft het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten opnames gemaakt bij biologische akkerbouwbedrijf Landgoud in Noord-Groningen. Vrijdag 27 oktober 2017 om 18:50 uur is de uitzending op NPO 2.



In Kloosterburen hebben Ale, Fenna, Ine en Hero Havenga hun boerenbedrijf. Als hun mosterdvelden in bloei staan, waan je je in het buitenland. Maar chef-kok Leon Mazairac en sommelier Lendl Mijnhijmer van het tv-programma komen niet voor het mosterdzaad, de appelen, spelt of hop van de Havenga's. Ze komen voor de wijn. En die wijn wordt niet gemaakt van druiven, maar van witte aalbessen. Leon en Lendl zijn aangenaam verrast. Leon maakt twee gerechtjes die goed combineren met deze drank.

Landgoud

Landgoud is een biologisch akkerbouwbedrijf van de familie Havenga.
Aan de Groninger Waddenkust worden spelt, witte aalbessen, mosterd, hop, pootaardappelen, wortelen, appelen en baktarwe geteeld. Allemaal op biologisch wijze.

Voor meer informatie:
Publicatiedatum: