Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Happy mrs. Jersey Ice Cream

Nieuw: premium bio-roomijs van jerseymelk

Happy mrs. Jersey Ice Cream is een nieuw Hollands premium roomijs, bereidt met volle verse biologische jerseymelk. De Jersey koe is een intelligent bruin koetje. Ze wordt vaak wel de charmantste 'dame' onder de koeien genoemd. Verder staat ze er om bekend melk te geven die heel vol en romig van smaak is. Bij Happy Mrs. Jersey noemen ze de bijzondere melk niet voor niets het 'Jerseys Gold'.



Het roomijs wordt echt nog helemaal handgemaakt in een klein ijsfabriekje in Stellendam door drie broers; Arjen, Peter en Don. Het ijs heeft een fluweelzachte textuur en is vol en romig van smaak. Ook wordt het ijs verrijkt met eigengemaakte sauzen, fudges en allerlei andere ingrediĆ«nten. Door de hoogwaardige ingrediĆ«nten, traditionele ijsbereiding en zachte pasteurisatie blijft de smaak van het zuivel goed behouden. 

Biologisch

Happy mrs. Jersey kiest bewust voor biologisch. Het is immers beter voor mens, dier en milieu. Biologische boeren werken niet ten koste van, maar samen met de natuur. Ze gebruiken geen pesticiden en geen kunstmest. Dit spreekt ons erg aan. Het bedrijf werkt intensief samen met de boeren, die de hele keten transparant hebben. De koeien grazen buiten in Nederlandse weide- en natuurgebieden. 



Verkrijgbaarheid

Nieuwsgierig hoe dit bijzondere ijs smaakt? Happy mrs. Jersey is onder andere verkrijgbaar bij circa 400 filialen van Albert Heijn in Nederland. Het ijs is verkrijgbaar in de smaken: Nuts about Pistachio, Chunky dark Chocolate en Sea Salted Caramel.

Voor meer informatie: 
Publicatiedatum: