Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
BioReine exclusief distributeur in Nederland en België

Bio-massageolie uit Lapland voor therapeuten en thuisgebruik

In deze stressvolle maatschappij verliezen we soms ons bewustzijn. Massage kan helpen om meer bewust te worden van je lichaam en om het contact ermee te bevorderen. Temeer met een 100% natuurlijke massage-olie op basis van pure, biologische ingrediënten. Deze hydrateert de huid en maakt de huid soepel. In tegenstelling tot minerale oliën die de poriën blokkeren, zal een natuurlijke olie de huid laten ademen.


 
De massageoliën van c/o Gerd zijn volledig natuurlijk en vrij van synthetische stoffen die dikwijls aanleiding geven tot huidirritaties. De huid absorbeert de olie makkelijk, maar toch blijft de huid soepel om langer te kunnen masseren. De koudgeperste oliën werden evenwichtig en zorgvuldig samengesteld door en voor massagetherapeuten maar ook voor privégebruik zijn ze heerlijk. 
 
c/o Gerd werd opgericht door broer en zus Wiklund in Jokkmokk/Zweeds Lapland, net boven de poolcirkel. De eeuwenoude traditie van wellness, sauna en verzorging wordt gekoesterd en de producten worden gecreëerd met veel liefde en respect voor de natuur. Naast een neutrale massageolie zijn er vier soorten met toevoeging van etherische oliën en/of plantenextracten. De volgende oliën verschijnen in een verpakking van 300 ml voor een verkoopprijs van 29,50 euro: 
  • NEUTRAL: Op basis van plantaardige oliën: saffloer, avocado, karitéboter. Deze basisolie is geschikt voor de meest gevoelige huid. Kan puur gebruikt worden maar ook ideaal om etherische olie naar smaak toe te voegen;
  • HARMONY: Een geurende olie voor een ontspannende, rustgevende massage. Met onder andere avocado, karité, zonnebloemolie en etherische oliën van lavendel en mandarijn. Patchouli werkt aardend en bevordert contact met het lichaam;
  • ARCTIC: Ideaal voor een verkwikkende massage. Deze olie op basis van avocado, karité en zonnebloem en met etherische olie van eucalyptus en munt zorgt voor een energiek gevoel en bevordert de bloedcirculatie. Kan ook verlichting geven bij verkoudheden.
  • DEEP: Deze diep doorwerkende massage met onder andere saffloer, avocado en karité zorgt voor een zacht verwarmend effect dat lang doorwerkt dankzij de unieke eigenschappen van Arnica (valkruid). Het verlicht pijnlijke en gespannen spieren en wordt graag ingezet bij sportmassage.
  • LINGONBERRY: Speciaal ontwikkeld voor de onevenwichtige huid. Koudgeperste plantaardige oliën gecombineerd met de olie van de zaden van rode bosbes (Lingonberry) die de strijd tegen acné, vette of geïrriteerde huid ondersteunt.

BioReine is exclusief distributeur van deze producten voor Nederland en België.

Voor meer informatie:
Goedele Merckx 
BioReine (exclusief distributeur B/NL)
T: +32 9 234 06 32 
Publicatiedatum: