Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Express Porridge verschijnt in drie varianten

Lima introduceert glutenvrije havermoutpap zonder kooktijd

De koude dagen staan weer voor de deur. Dat betekent wakker worden met een lekker warm koningsmaal zodat je er de hele dag tegenaan kan. Stoom je klaar om door het gure weer naar je werk te fietsen met een kom glutenvrije havermoutpap van Lima. Omdat je 's morgens geen uren de tijd hebt (of misschien moeite hebt met wakker worden), komt Lima met een nieuwe lijn Express Porridge, die je in een handomdraai verwarmt door er een opgewarmde drank op te schenken. Koken is niet nodig. Binnen enkele minuten heb je een heerlijke en voedzame maaltijd op tafel staan. Verwen jezelf nog eens extra door vers fruit of noten toe te voegen. Variëren kan met de drie nieuwe smaken Superfruits, Omega 3 en Matcha Spirulina. 


 

Makkelijk en evenwichtig ontbijt

Steeds meer bewuste mensen kiezen als ontbijt of lunch voor havermoutpap. Speciaal voor hen introduceert Lima de Express Porridge. Een glutenvrije havermoutpap van volkoren haver boordevol rijke voedingswaarden, zónder toegevoegde suikers, die je zonder te koken op kunt warmen. Het enige dat je hoeft te doen is 70 ml tot 100 ml warme drank toevoegen aan een portie van 35 gram. Heerlijk in combinatie met bijvoorbeeld granendranken als rijstdrank, haverdrank of speltdrank. Verrijk eventueel het geheel met vers fruit of noten. Zo'n maaltijd is een perfecte start van de dag en draagt ook nog eens bij aan een lager cholesterolgehalte. Haver is van nature rijk aan beta-glucanen die het cholesterolgehalte doen dalen. Een portie Lima Porridge biedt al 35 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Glutenvrij

Lima Porridge is ook geschikt voor diegene met een glutenintolerantie, want de havermoutpap is gegarandeerd glutenvrij. Dit komt doordat Lima haver gebruikt die verbouwd wordt in een beschermde omgeving, ver bij andere gewassen die gluten bevatten vandaan. Hetzelfde geldt voor het transport en de bewerking van de haver. Haver is van zichzelf al glutenvrij, maar door wisselbouw, gedeeld transport en het gebruik van dezelfde opslagruimtes wordt het gewas vaak besmet. Bij de haver die Lima gebruikt, gebeurt dit niet. 

Bron van omega 3

De Express Porridge is er in verschillende smaken. Zo is er de Express Porridge Omega 3-variant. Een bron van Omega 3 door de aanvulling met lijn-, sesam- en chiazaad. Een trio, rijk aan onverzadigde vetten, om je dag goed mee te beginnen. 

'Groene' pap

De Express Porridge Matcha Spirulina is een 'groene' pap die verrijkt is met de twee natuurlijke ingrediënten matcha (groene thee uit Japan) en spirulina (blauwgroene zoutwateralg). Hierdoor is de pap arm aan verzadigde vetten. 

Boordevol Superfruits

De Express Porridge Superfruits havermoutpap zit, zoals de naam al doet vermoeden, boordevol gedroogde superfruits. Welke dit zijn? De pap is voor 11 procent gevuld met witte moerbeien, veenbessen, goji bessen, zure kersen en blauwe bessen en bevat puur de suikers die voortkomen uit het fruit, dus zonder toegevoegde suikers. De pap is door de volkoren havermout vezelrijk en net als de Matcha Spirulina arm aan verzadigde vetten. 

Natuurvoedingswinkels

Lima is exclusief verkrijgbaar in het natuurvoedingswinkelkanaal. De adviesprijzen voor de producten bedragen 3,99 euro voor Porridge Superfruits en 3,19 euro voor de varianten in Porridge Omega 3 en Matcha Spirulina.

Voor meer informatie: www.limafood.com
Publicatiedatum: