Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

RizRiz-burger La vie est belle primeur op Vitasana

La vie est belle presenteert haar gloednieuwe RizRiz-burger op Vitasana in Brussel Expo, dat gisteren van start ging en tot vandaag duurt. BioXpo VitaSana is de eerste en enige bio-vakbeurs in België. La vie est belle ziet in de beurs het perfecte decor voor de introductie van de jongste telg in haar assortiment.


 

Fairtrade, free from en bio

De RizRiz is uitsluitend gemaakt van verse biologische ingrediënten. De burger is 100% veganistisch en gluten- en/of allergenenvrij. Het belangrijkste bestanddeel van de RizRiz is de Volcano-rijst uit Java (Indonesië) van het merk Sunria. Deze rijst wordt geteeld in kleinschalige landbouwprojecten die op een milieuvriendelijke manier werken (SRI) en zo 50 procent besparen op watergebruik en hun CO2-uitstoot stevig verlagen. Het Sunria-project draagt het Fair for Life label, een erkend fairtrade label en wordt ondersteund door Vredeseilanden - Rikolto.
Met groenten en Nasi-kruiden zet je daarmee een Oosters gerecht op tafel. Met zijn aroma, compacte formaat en aantrekkelijke kleuren is de RizRiz tevens erg toegankelijk voor de kleinsten. Het bedrijf kiest er voor om kinderen, hun families en ook schoolkeukens te bedienen. 

Ronald: nieuwe klantverantwoordelijke 

Naast de introductie van RizRiz op Vitasana, maakt La vie est belle tevens bekend dat Ronald Droesbeke de nieuwe contactpersoon wordt voor alle klanten van La vie est belle. Ronald is per e-mail bereikbaar via: ronald@lavieestbelle.be.

Voor meer informatie: www.lavieestbelle.be

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018