Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




RizRiz-burger La vie est belle primeur op Vitasana

La vie est belle presenteert haar gloednieuwe RizRiz-burger op Vitasana in Brussel Expo, dat gisteren van start ging en tot vandaag duurt. BioXpo VitaSana is de eerste en enige bio-vakbeurs in BelgiŽ. La vie est belle ziet in de beurs het perfecte decor voor de introductie van de jongste telg in haar assortiment.


 

Fairtrade, free from en bio

De RizRiz is uitsluitend gemaakt van verse biologische ingrediŽnten. De burger is 100% veganistisch en gluten- en/of allergenenvrij. Het belangrijkste bestanddeel van de RizRiz is de Volcano-rijst uit Java (IndonesiŽ) van het merk Sunria. Deze rijst wordt geteeld in kleinschalige landbouwprojecten die op een milieuvriendelijke manier werken (SRI) en zo 50 procent besparen op watergebruik en hun CO2-uitstoot stevig verlagen. Het Sunria-project draagt het Fair for Life label, een erkend fairtrade label en wordt ondersteund door Vredeseilanden - Rikolto.
Met groenten en Nasi-kruiden zet je daarmee een Oosters gerecht op tafel. Met zijn aroma, compacte formaat en aantrekkelijke kleuren is de RizRiz tevens erg toegankelijk voor de kleinsten. Het bedrijf kiest er voor om kinderen, hun families en ook schoolkeukens te bedienen. 

Ronald: nieuwe klantverantwoordelijke 

Naast de introductie van RizRiz op Vitasana, maakt La vie est belle tevens bekend dat Ronald Droesbeke de nieuwe contactpersoon wordt voor alle klanten van La vie est belle. Ronald is per e-mail bereikbaar via: ronald@lavieestbelle.be.

Voor meer informatie: www.lavieestbelle.be

Publicatiedatum: 16-10-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-7-2018 Nieuw: Spicy Trio
14-6-2018 "Waardering voor de ambachtelijke kant van het bedrijf"
11-6-2018 Slechts 2% van de Duitsers is echt vegetariŽr
30-5-2018 DaniŽl Saat, Spirit: "Onze seitansteak staat op zichzelf"
25-4-2018 Vegetafel en Vegenement verhuizen terug naar Rotterdam
24-4-2018 Franse regering verbiedt vleesbenaming op vleesvervangers
16-4-2018 Markt voor vleesvervangers wint snel terrein
12-4-2018 "Mini Falafel veelzijdiger dan grote variant"
15-3-2018 "Hennepzaad is de nieuwe plantaardige proteÔnebron"
14-3-2018 Vanaf heden ook Farm Vegetables Smooth beschikbaar
12-3-2018 "Waardering voor positieve insteek Nationale Week Zonder Vlees"
8-3-2018 VegetariŽrsbond en Ekomenu slaan handen ineen
8-3-2018 Ook vegetariŽrs naar de biologische slager
8-3-2018 KidsProef: Speciale gastdocent in de Week Zonder Vlees
7-3-2018 'Nationale Week Zonder Vlees' om bewustwording te creŽren
5-3-2018 "Consumenten kopen graag voeding waar zeewier in zit"
5-3-2018 Nationale Week Zonder Vlees van start met meer dan 25.000 deelnemers
1-3-2018 "Veel variatie mogelijk met seitan"
30-1-2018 ĎKaasí van amandelen en cashewnoten
26-1-2018 "Zeewier maakt samenleving duurzamer"

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *