Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische Odin-winkel Alkmaar verwelkomt 500e lid

Op zaterdag 7 oktober vierde de Odin-winkel aan het Europaplein 97 in Alkmaar dat zij 500 leden heeft ingeschreven voor de Odin Coöperatie. Het 500e lid, mevrouw Vis, kreeg een cadeau en iedere klant die op dat moment in de winkel was werd getrakteerd op heerlijke biologische koffie en gebak.



In totaal telt Coöperatie Odin nu ruim 5.000 leden en elke dag komen er nieuwe leden bij. Mensen die lid worden van Coöperatie Odin kunnen profiteren van het ledenvoordeel. Met hun bijdrage dragen de leden vooraf bij in de basiskosten van de Odin-winkels. De coöperatie hoeft deze kosten dus niet meer in de prijs door te berekenen en kan daarmee een lagere prijs rekenen voor haar biologische producten. Samen met haar klanten en leden draagt Odin zo bij aan een eerlijke economie en een beter milieu.

Odin is dé biologische voedselcoöperatie van Nederland. Over heel Nederland heeft Odin 19 winkels en een bezorgdienst. Maar ook een eigen imkerij en een biodynamische boerderij. Alles 100 % biologisch of biodynamisch.

Publicatiedatum: