Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




7 oktober in Vught
Chefkoks zetten bio op de (menu)kaart bij TasteXL-Market

Op zaterdag 7 oktober kunnen liefhebbers van biologische haute cuisine hun hart ophalen. Vanaf 10:00 tot 15:00 uur organiseren De Restaurant Alliantie 's-Hertogenbosch en ZLTO-vakgroep Biologische land- en tuinbouw een heuse biologische foodmarkt in Vught, die is ontwikkeld onder de vlag van Taste XL. Chefkoks ter plaatse zetten daar gezamenlijk biologisch op de (menu)kaart. 

Een veelvoud aan (biologische) bedrijven is vertegenwoordigd: Tuinderij de Es, Vrienden van De Guit, Stadsboerderij Dungense Polder, natuurlijktomaat.nl, Kaasboerderij De Ruurhoeve, Nobel Vlees, De Pure Keuken , Restaurant Pilkington's, Ries eten/drinken, Imkerij Stad en Streek, De Stoerderij, De Sterregaard, Van Agtmaal walnotenolie, Biologische Boerderij De Schoffel, Brabantsche Worstenbroodjes - Keilekker , De Koekoek, Wijngaard Dassemus, Paddestoelenrijk, boerderij Schuttershof, In de Boert, Pure Flavor, Boerderij Bleijendijk en Autarkia.nl.

Sterrenchefs helpen de gasten op weg en beantwoorden waar nodig vragen over recepturen en seizoensproducten.

Voor meer informatie: www.tastexl.nl




Publicatiedatum: 4-10-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

16-1-2018 Bistro De Stadshoeve ontvangt EKO-keurmerk Horeca Goud
15-1-2018 Masterclasses en proeverijen op Foodplein Bio-beurs
10-1-2018 Horeca zet in op zoutbewust eten
10-1-2018 Bronzen EKO-keurmerk voor cateraar De Goede Snackbar
10-1-2018 BookDinners: alternatief voor 'dure' boekingssites
2-1-2018 Omzetstijging Exki, maar ook nettoverlies toegenomen
22-12-2017 Afrekenen per gram in Gentse restaurant Lekker GEC
21-12-2017 "Goede voeding om gezond te groeien en te spelen"
21-12-2017 "De groene beweging begint zich te verspreiden in Nederland"
18-12-2017 Vooral festivals populair in groeiende evenementensector
15-12-2017 Nieuw duurzaam restaurant op de Westergasfabriek
13-12-2017 Proeverijen op het Foodplein van de Bio-beurs
11-12-2017 "Tien jaar geleden bio een hype, nu steeds meer grond voor"
5-12-2017 Duurzame inzameling van horeca-afval in Rotterdam
23-11-2017 Omzet leden Koninklijke Horeca Nederland in 2016 met 6,5% gestegen
22-11-2017 Rode Duivels danken WK-kwalificatie aan bio-dieet
21-11-2017 "Bouillon nieuwe thee, koffie en anti-katerdrank ineen"
16-11-2017 Verstrade: nieuw online foodplatform voor de horecamarkt
15-11-2017 Sprice bio-ijsjes genomineerd voor Horecava Innovation Award 2018
15-11-2017 Restaurant Natuurlijk winnaar horeca duurzaamheidsaward

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *