Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




7 oktober in Vught
Chefkoks zetten bio op de (menu)kaart bij TasteXL-Market

Op zaterdag 7 oktober kunnen liefhebbers van biologische haute cuisine hun hart ophalen. Vanaf 10:00 tot 15:00 uur organiseren De Restaurant Alliantie 's-Hertogenbosch en ZLTO-vakgroep Biologische land- en tuinbouw een heuse biologische foodmarkt in Vught, die is ontwikkeld onder de vlag van Taste XL. Chefkoks ter plaatse zetten daar gezamenlijk biologisch op de (menu)kaart. 

Een veelvoud aan (biologische) bedrijven is vertegenwoordigd: Tuinderij de Es, Vrienden van De Guit, Stadsboerderij Dungense Polder, natuurlijktomaat.nl, Kaasboerderij De Ruurhoeve, Nobel Vlees, De Pure Keuken , Restaurant Pilkington's, Ries eten/drinken, Imkerij Stad en Streek, De Stoerderij, De Sterregaard, Van Agtmaal walnotenolie, Biologische Boerderij De Schoffel, Brabantsche Worstenbroodjes - Keilekker , De Koekoek, Wijngaard Dassemus, Paddestoelenrijk, boerderij Schuttershof, In de Boert, Pure Flavor, Boerderij Bleijendijk en Autarkia.nl.

Sterrenchefs helpen de gasten op weg en beantwoorden waar nodig vragen over recepturen en seizoensproducten.

Voor meer informatie: www.tastexl.nl




Publicatiedatum: 4-10-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-8-2018 'Oudhollands' meets 'biologisch modern' in De Oude Pastorie
15-8-2018 Foodtruck Viva Vega: "zoveel mogelijk biologisch"
14-8-2018 "We ondernemen voor 80 procent duurzaam en biologisch"
10-8-2018 Pop-up-restaurant midden in het weiland
8-8-2018 Belgische profvoetballer raakt overtuigd van bio-voeding
6-8-2018 Doorstart voor voor bio-fastserviceconcept The Barn
6-8-2018 Biologische saladebar SLA geopend in Rotterdam
6-8-2018 Nu ook biologische koffiekoekjes voor de horeca
20-7-2018 Daktuin voor het EKO-gecertificeerde Hotel Court Garden
18-7-2018 "De gangbare sector ziet bio als een niche, terwijl dat het niet is."
17-7-2018 Trendtour door Gent in teken van bio en duurzaamheid
13-7-2018 Op deze 24 terrassen eet en drink je biologisch en duurzaam
12-7-2018 "Met BioPizza gaan we het liefst voor 100% biologisch"
9-7-2018 Nieuwkomer in 'fastfoodland': Soil of Amsterdam
9-7-2018 Stichting EKO-keurmerk en Bionext betrokken bij Project Empowering Public Food Procurement
5-7-2018 Best gewaardeerde Out of Home Formules 2018 bekendgemaakt
3-7-2018 Streek- en bio-producten in de schijnwerkpers op CuliFair Goes
3-7-2018 "BD-minigroenten geven onze horecaklanten nieuwe opties"
3-7-2018 Een surfschool met bio-café zonder eigenaar
25-6-2018 Finalisten van de Gaia Green Awards bekend

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *