Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Arla brengt biologische melk naar Midden-Oosten

Arla, de internationaal opererende zuivelcoƶperatie, heeft aangekondigd nu ook biologische melk in het Midden-Oosten op de markt te brengen. De nieuwe stap vormt een belangrijk onderdeel van haar groeistrategie binnen die regio. Het Deense bedrijf wil in 2020 het leidende biologische zuivelmerk in het Midden-Oosten en Noord-Afrika worden. Ook heeft Arla plannen om komend jaar verder uit te breiden in Saoedi-Arabiƫ en Koeweit.

Het Midden-Oosten is Arla's grootste markt buiten Europa. Toch staat het bedrijf in die regio vooral bekend om zijn conventionele aanbod, met name middels Puck, Arla's lokale zuivelmerk. Volgens Rasmus Malmbak Kjeldsen, die medeverantwoordelijke is voor de afzetgebieden Midden-Oosten en Noord-Afrika, reden om hun biologische aanbod op de voorgrond te laten treden. "De vraag naar biologische producten neemt ook in het Midden-Oosten toe. We reageren op deze vraag met stapsgewijze introducties van nieuwe biologische producten in deze regio."

Bron: Arla

Publicatiedatum: