Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Biologisch kipnuggets-restaurant opent deuren in VS

Een restaurant geheel gewijd aan kipnuggets is al heel bijzonder. Laat staan als daar louter en alleen biologische kipnuggets geserveerd worden. Hoewel kipnuggets vanwege hun kinderlijke uitstraling kampen met een imagoprobleem, weet het restaurant de snack tot een heuse smaaksensatie voor jong en oud om te vormen. Dippen in een sausje is niet meer nodig: de sauzen (ketchup, maple syrup en naturel) maken als ingrediŰnt namelijk deel uit van de nuggets zelf.



Het restaurant dat de naam Kitchen draagt, wordt gerund door Jennifer Johnson en haar vrouw/zakenpartner Serafina Palandech, die al een biologisch pluimveebedrijf hadden voordat ze aan hun kipnuggets-avontuur begonnen.



De filosofie achter Kitchen is gebaseerd op transparantie. "Dit is biologisch voor de '99 procent'", liet Palandech eerder al weten aan The Washington Post. Daarmee doelt ze op de bereikbaarheid - refererend aan het feit dat de ondernemers hun zogeheten 'Hip Chick nuggets' ook diepgevroren in 5000 verkooppunten aanbieden.

Bron: Romper.com

Publicatiedatum: 26-9-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

16-1-2018 Bistro De Stadshoeve ontvangt EKO-keurmerk Horeca Goud
15-1-2018 Masterclasses en proeverijen op Foodplein Bio-beurs
10-1-2018 Horeca zet in op zoutbewust eten
10-1-2018 Bronzen EKO-keurmerk voor cateraar De Goede Snackbar
10-1-2018 BookDinners: alternatief voor 'dure' boekingssites
2-1-2018 Omzetstijging Exki, maar ook nettoverlies toegenomen
22-12-2017 Afrekenen per gram in Gentse restaurant Lekker GEC
21-12-2017 "Goede voeding om gezond te groeien en te spelen"
21-12-2017 "De groene beweging begint zich te verspreiden in Nederland"
18-12-2017 Vooral festivals populair in groeiende evenementensector
15-12-2017 Nieuw duurzaam restaurant op de Westergasfabriek
13-12-2017 Proeverijen op het Foodplein van de Bio-beurs
11-12-2017 "Tien jaar geleden bio een hype, nu steeds meer grond voor"
5-12-2017 Duurzame inzameling van horeca-afval in Rotterdam
23-11-2017 Omzet leden Koninklijke Horeca Nederland in 2016 met 6,5% gestegen
22-11-2017 Rode Duivels danken WK-kwalificatie aan bio-dieet
21-11-2017 "Bouillon nieuwe thee, koffie en anti-katerdrank ineen"
16-11-2017 Verstrade: nieuw online foodplatform voor de horecamarkt
15-11-2017 Sprice bio-ijsjes genomineerd voor Horecava Innovation Award 2018
15-11-2017 Restaurant Natuurlijk winnaar horeca duurzaamheidsaward

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *