Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologisch kipnuggets-restaurant opent deuren in VS

Een restaurant geheel gewijd aan kipnuggets is al heel bijzonder. Laat staan als daar louter en alleen biologische kipnuggets geserveerd worden. Hoewel kipnuggets vanwege hun kinderlijke uitstraling kampen met een imagoprobleem, weet het restaurant de snack tot een heuse smaaksensatie voor jong en oud om te vormen. Dippen in een sausje is niet meer nodig: de sauzen (ketchup, maple syrup en naturel) maken als ingrediƫnt namelijk deel uit van de nuggets zelf.



Het restaurant dat de naam Kitchen draagt, wordt gerund door Jennifer Johnson en haar vrouw/zakenpartner Serafina Palandech, die al een biologisch pluimveebedrijf hadden voordat ze aan hun kipnuggets-avontuur begonnen.



De filosofie achter Kitchen is gebaseerd op transparantie. "Dit is biologisch voor de '99 procent'", liet Palandech eerder al weten aan The Washington Post. Daarmee doelt ze op de bereikbaarheid - refererend aan het feit dat de ondernemers hun zogeheten 'Hip Chick nuggets' ook diepgevroren in 5000 verkooppunten aanbieden.

Bron: Romper.com
Publicatiedatum: