Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Biologisch kipnuggets-restaurant opent deuren in VS

Een restaurant geheel gewijd aan kipnuggets is al heel bijzonder. Laat staan als daar louter en alleen biologische kipnuggets geserveerd worden. Hoewel kipnuggets vanwege hun kinderlijke uitstraling kampen met een imagoprobleem, weet het restaurant de snack tot een heuse smaaksensatie voor jong en oud om te vormen. Dippen in een sausje is niet meer nodig: de sauzen (ketchup, maple syrup en naturel) maken als ingrediënt namelijk deel uit van de nuggets zelf.



Het restaurant dat de naam Kitchen draagt, wordt gerund door Jennifer Johnson en haar vrouw/zakenpartner Serafina Palandech, die al een biologisch pluimveebedrijf hadden voordat ze aan hun kipnuggets-avontuur begonnen.



De filosofie achter Kitchen is gebaseerd op transparantie. "Dit is biologisch voor de '99 procent'", liet Palandech eerder al weten aan The Washington Post. Daarmee doelt ze op de bereikbaarheid - refererend aan het feit dat de ondernemers hun zogeheten 'Hip Chick nuggets' ook diepgevroren in 5000 verkooppunten aanbieden.

Bron: Romper.com

Publicatiedatum: 26-9-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

26-4-2018 "Nu serveren we geen voer meer maar voeding"
24-4-2018 Genomineerden Gaia Green Awards 2018 bekendgemaakt
23-4-2018 Klanten op excursie met jubilerend BD-Totaal
17-4-2018 Hoe organiseer je een eco-bruiloft?
16-4-2018 "Gaan wekelijks voor bio-zuivel naar de boerderij in Wilp"
13-4-2018 'Het leven is mooi' gekoppeld aan biologisch bewust eten op z'n Italiaans
12-4-2018 Nice & Nuts nu ook in kiloverpakkingen bij BD-Totaal
11-4-2018 EXKi heeft vierde filiaal in Nederland geopend
6-4-2018 'De tuin van de smid' viert jubileum tijdens verbouwing
3-4-2018 Dapp Frietwinkel nu ook in Leiden
3-4-2018 "We gaan zelf naar de bio-boeren om producten te selecteren"
3-4-2018 Firma Pickles nu ook in Den Bosch
3-4-2018 "Regelmatig herken ik in het restaurant gasten van onze proeverijen"
30-3-2018 "Op zoek naar leverancier biologische groenten"
29-3-2018 'De Vleesch Lobby' opent in Den Haag
29-3-2018 "Vegan catering wordt de volgende trend"
29-3-2018 Verse, biologische en duurzame voeding op de IJssel
28-3-2018 Bradley's introduceert vernieuwde productlijn onder Bradley's Organic
27-3-2018 "Wij maken biologisch meer mainstream bij klanten en leveranciers"
27-3-2018 Een impressie van de eerste Nederlandse Pret a Manger

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *