Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




'Najaarspiek' in plaats van najaarsdip

Tholen - Het is een indrukwekkende lijst. Tot eind november staat bij TerraSana 12 beurzen en evenementen op de planning. VariŽrend van de BioXpo/VitaSana in Brussel tot de Nordic Organic Food Fair in MalmŲ en van de Terra Naturkost in Berlijn tot de Biocultura in Madrid. Er zitten ook verschillende evenementen tussen die op consumenten gericht zijn, zoals de Veggiefair op landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek (16-17 september) en eind oktober VegFestNL in Utrecht. Net als veel andere bedrijven heeft TerraSana dus duidelijk geen last van een najaarsdip. "We hebben altijd twee pieken in het jaar. In januari en februari ligt de focus op onder meer de Bio-beurs en BIOFACH, de komende maanden is het echt van alles wat", vertelt Samantha Barry.



Samantha is binnen TerraSana verantwoordelijk voor de inrichting van de stands en kramen op de verschillende evenementen. Ze vertelt dat TerraSana de komende maanden vooral zal focussen op de promotie van diverse (ver)nieuw(d)e producten. "Er komt een compleet nieuwe chocoladelijn aan, de broodlijn is vernieuwd en uitgebreid. En onlangs hebben we Triangles geÔntroduceerd. Deze glutenvrije hartige snacks zullen we de komende tijd op alle evenementen volop onder de aandacht gaan brengen. Triangles bevatten doordat ze met behulp van een hittepers gestanst zijn 50% minder vet dan reguliere tortillachips. Ook zorgt deze manier voor een iets stevige, knapperige bite." 
 


Ze geeft aan dat ze voor de stand met een vast format werken. "Wel is de uiteindelijke invulling natuurlijk afhankelijk van de grootte van de beurs of het evenement waar we staan. Op diverse beurzen pakken we groots uit, terwijl we op bepaalde evenementen juist voldoende hebben aan een kraam. Het grootste verschil tussen de business-to-business en op consumenten gerichte evenementen is voor ons dat we op de laatstgenoemde onze producten ook mogen verkopen. Bij business-to-business laten we vooral proeven en vertellen we meer over de gang van zaken binnen het bedrijf. Daar staan we ook meer met een eigen stand om echt te laten zien wie we zijn. Het verkoopteam is op dergelijke evenementen vaak verantwoordelijk voor de bemanning van de stand, zij kennen immers de meeste klanten."

Voor meer informatie:

Samantha Barry
TerraSana
Waaier 10
2451 VV Leimuiden
0172 503333
samantha.barry@terrasana.nl
www.terrasana.nl

Publicatiedatum: 11-9-2017
Auteur: Lenneke Pors-Schot
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

20-11-2017 Bijeenkomst voor Noord-Hollandse bio-ondernemers: 14 december
20-11-2017 1 december: opening VersMarkt Overwater
20-11-2017 Winterse sferen bij inspiratiemiddag en zuurkoolworkshop
17-11-2017 Fotoreportage: Nederlandse inbreng op de Nordic Organic Food Fair
17-11-2017 24 november: informatieavond Kraaybeekerhof Academie
15-11-2017 14 december: omschakeldag voor melkveehouders
14-11-2017 ďDe rek in ScandinaviŽ is er voorlopig nog niet uitĒ
14-11-2017 25 november: Praktijkdag Verteringsklachten
14-11-2017 Meer dan 400 exposanten op Nordic Organic Food Fair
14-11-2017 "In 2030 bio-landbouw toonaangevend in de agribusiness"
13-11-2017 19 november: symposium Fosfaatspagaat in Utrecht
8-11-2017 12 december: symposium over maatschappelijk en sociaal ondernemen
7-11-2017 Cursus Biologische Fruitteelt voor starters of bedrijfsopvolgers
7-11-2017 155 producten in de race voor Natural & Organic Awards Scandinavia
6-11-2017 Vierde partnerlunch Vereniging Biologische Varkenshouders: 8 november
3-11-2017 "Standhouders BioXpo VitaSana globaal gezien heel tevreden"
2-11-2017 Studiedagen 'microbioom' en 'voeding Barstensvol Leven!'
31-10-2017 Duurzaamheid in het middelpunt tijdens Nordic Organic Food Fair 2017
30-10-2017 1 en 4 november: Storytelling Festival 2017
27-10-2017 VegFestNL 2017: ďEten voor een betere wereldĒ

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *