Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rude Health omarmt granola, drinks en crackers

Kokos-chia granola, drie extra pakken plantaardige drinks en luchtige crackers van boekweit en kikkererwten – er komt een aantal nieuwe Rude Health producten naar Nederland. Gemaakt van natuurlijke, voedzame ingrediënten.



Granola

Coconut en Chia is een nieuwe vezelrijke granola van spelt, kokos en chiazaad. Het past als ontbijt met fruit en yoghurt of een plantaardig alternatief natuurlijk.

Plantaardig

Ook breidt Rude Health uit met haar plantaardige drinks: Brown Rice Drink is een milde volkoren rijstdrank. Een neutrale smaak-kameleon: zo kun je het gebruiken in je koffie, of om ganache of custard mee te maken. Ultimate Almond is gemaakt van 100 procent ongezoete geroosterde bio-amandelen en bronwater en bevat geen toegevoegde suiker of rijst. Ook deze kun je mixen met ontbijtgranen, in je koffie of matcha. Cashew Drink is gemaakt van geroosterde cashewnoten en heeft een zoute en notige smaak. Dat past bij Indiase Chicken Korma, of als volwassen kick in je chocolademelk. Daarbuiten waren er al plantaardige Rude drinks van amandelen met rijst, hazelnoten, kokos en haver.

Crackers

Voor kleine trek en low-carb lunches zijn er nieuwe maïscrackers. Buckwheat & Black Bean is een cracker met een kraak én een kick. Lekker met pulled pork, frisse ceviche of als vervanger van tortilla's in je nacho's. Chickpea en Lentil is een mild crackertje, en leent zich voor uiteenlopende dips: falafel en humus, feta en granaatappel of ouderwets smashed avocado. De crackers zijn glutenvrij.

Rude Health is vanaf september overal te koop. Onder andere bij Albert Heijn, Marqt, Holland & Barret en diverse natuurwinkels met onderstaande adviesprijzen:

  • Coconut & Chia Granola, 325 gram, 2,99
  • Ultimate Almond, 500 ml, 2,79 euro
  • Brown Rice Drink, 2,79 euro
  • Cashew Drink, 1000 ml 3,79 euro
  • Crackers, 120 gram 2,69 euro

Voor meer informatie: www.rudehealth.com
Publicatiedatum: