Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Houd je huid herfstproof

Nu de dagen weer korter worden en de weersomstandigheden veranderen, is een goede reiniging en verzorging van de huid van essentieel belang. Bee honest cosmetics biedt een uitgebreid assortiment aan natuurlijke reinigingsproducten en verzorgingsproducten voor je gezicht.



Gedurende de dag wordt de huid blootgesteld aan externe invloeden zoals milieu- en weersomstandigheden. Om je schoonheid te accentueren kan je make-up gebruiken, maar dat belast ook je huid. Aan het eind van de dag is je huid dan gebaat bij een goede milde reiniging en een fijne nachtcrème die helpt bij het herstelproces van de huid.

's Nachts ontspant en herstelt de huid zich. Daarom is het gebruik van een goede nachtcrème belangrijk om je huid ook 's nachts te verzorgen. De huid produceert afvalstoffen die 's morgens op zachte wijze verwijderd dienen te worden. Om de dag goed door te komen, heeft je huid behoefte aan een beschermende dagcrème, afgestemd op jouw huidtype. Voor elk huidtype biedt Bee honest cosmetics een passende dag- en nachtcrème aan.

Voor meer informatie: www.beehonestcosmetics.com
Publicatiedatum: