Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Nieuwe glutenvrije hartige snacks: triangles

De glutenvrije trend zet door. Steeds meer mensen zijn op zoek naar alternatieven voor glutenhoudende producten. TerraSana speelt hier op in en introduceert een lijn met glutenvrije snacks: triangles. Ze hebben iets weg van tortillachips, maar zijn daarentegen puur en low-fat.

Puur, glutenvrij en low-fat

TerraSana's triangles zijn dan ook op meerdere manieren een bewuste keuze. Ze zijn niet alleen glutenvrij, ze bevatten ook 50% minder vet dan reguliere tortillachips. Dat komt doordat ze niet zijn gefrituurd, maar met behulp van een hittepers zijn gestanst. Deze manier van chips maken zorgt tevens voor een iets stevige, knapperige bite.  



TerraSana's triangles bevatten biologische maïs, rijst, bijzondere granen (boekweit, amarant) of peulvruchten (zwarte bonen, rode linzen, (kikker)erwten), plantaardige olie en zeezout. De producten vormen een alternatief voor de mensen die graag bewust willen genieten van een hartige snack.

Met een consumentenadviesprijs tussen de 1,49 en 1,79 euro zijn de triangles volgens TerraSana de goedkoopste pure, glutenvrije, niet-gefrituurde snacks in de markt. Voor zowel winkel als consument een extra argument om voor deze verantwoorde snacks te kiezen.



Vier varianten:
  1. Maïs
  2. Maïs met peulvruchten
  3. Maïs met boekweit en amarant
  4. Rijst

Lekker bij…

De triangles dienen zowel een gemaks- als een genietelement voor de gezondheidsbewuste consument van dit moment. Het is een handig tussendoortje voor als je alleen of onderweg bent. Delen en dippen, bijvoorbeeld bij de borrel, kan ook heel goed. Triangles zijn goed te combineren de vernieuwde hummus, tzatziki of dipsaus van TerraSana.


De maïs-triangles.

Voor meer informatie: www.terrasana.nl

Publicatiedatum: 31-8-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

22-1-2018 Lovechock presenteert 'Love Warrior'-campagne
19-1-2018 Vet verbranden met muesli eten
16-1-2018 De Smaakspecialist: behind the scenes
15-1-2018 Rijstvellen voor Vietnamese summer rolls
12-1-2018 "Luxe truffelolie traktatie voor connaisseurs"
12-1-2018 Drie nieuwe smaken voor krachtkoek Biobite
12-1-2018 Bananenkoekjes zonder toegevoegde suiker
11-1-2018 Vikingen inspireren North Sea Salt Works
11-1-2018 Meesters van De Halm presenteert drie nieuwe producten
10-1-2018 Nieuw van TerraSana: Moerbei-crumble
8-1-2018 Bio-beurs: Maak kennis met Delicious & Sons
8-1-2018 Vier nieuwe producten en een kleurige 'look'
4-1-2018 "Glutenvrij nu echt een gevestigde productgroep"
22-12-2017 Superfood-chocolade met een persoonlijk tintje
22-12-2017 Akkerbouwbedrijf Donker Bio verdubbelt verwerkingscapaciteit
22-12-2017 Nieuw: LunaeTerra Italiaanse Extra Vierge olijfolie
18-12-2017 Natudis en Het Blauwe Huis starten samenwerking
15-12-2017 "CBD-producten inmiddels uit de taboesfeer"
13-12-2017 Tweede verkooppunt Eko Twente geopend in Delden
12-12-2017 Kroegliefde aan de basis van biologische olijfolie

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *