Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Avondklas Warmonderhof, 7 september

Hobbels op de weg naar eigen BD-boerderij

Carlijn Geluk en Thomas Grosshanten, oud-studenten van Warmonderhof, werkten en reisden jarenlang in binnen- en buitenland, op zoek naar een BD-boerderij om over te nemen. Drie kinderen rijker zijn ze het afgelopen jaar definitief neergestreken op de Zonnegaard in Voorst. Ze vertellen erover in de eerste Avondklas van dit seizoen op Warmonderhof, donderdag 7 september om 20.00 uur.


 
Zoekend naar een eigen plek, werkten Carlijn en Thomas na hun afstuderen jarenlang op diverse biologisch-dynamische boerderijen. Aanvankelijk vonden ze in Nederland geen bedrijf om over te kunnen nemen. Per camper verkenden ze daarom de mogelijkheden in het buitenland. Tijdens hun zoektocht werd het gezin uitgebreid met drie kinderen. Een schat aan ervaring rijker, zijn ze het afgelopen jaar gestart in Voorst met biologisch-dynamisch landbouwbedrijf de Zonnegaard, met een landwinkel, groenteabonnementen en diverse markten.

Over Warmonderhof Avondklassen

Warmonderhof Avondklassen beginnen altijd om 20.00 uur in de Warmonderhofzaal aan Wisentweg 12 te Dronten. Het zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, voeding en ondernemerschap. Elke avond staat op zichzelf.

Voor meer informatie: www.warmonderhof.nl
Publicatiedatum: