Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Binnenkort laserbranding mogelijk bij Cool Port Packing Rotterdam

Op een duurzame manier opvallen in het schap? Dat kan door laserbranding, waarbij een logo, tekst of boodschap direct in de schil van de vrucht of groente gebrand wordt. Laserbranding gebeurt volgens de laatste Europese wetgeving en op een foodsafe en milieuvriendelijke manier. Binnenkort hoeft Cool Port Packing Rotterdam geen papieren labels meer te gebruiken.



Binnenkort laserbranden in Rotterdam

Papieren labeling zorgt voor een onderscheidend vermogen in het schap, maar brengt een grote belasting voor het milieu met zich mee. Voor de AGF-handelaren die echt op willen vallen in het schap en tegelijkertijd milieuvriendelijk willen ondernemen, biedt Cool Port Packing Rotterdam vanaf het laatste kwartaal van 2017 de optie AGF ook te laserbranden. Vanaf dan beschikt het bedrijf over haar eigen laserbrander.

Foodsafe en milieuvriendelijk

Bij laserbranding staat de kwaliteit van het fruit voorop en dat betekent dat de laser uitgebreid getest is. Hij voldoet aan de laatste Europese wetgeving en is foodsafe, wat betekent dat hij ook geschikt is voor de biologische sector.

De laserbrander kan gebruikt worden op veel verschillende soorten fruit en de dikte van de schil maakt hierbij niet uit. Een meloen met een dikke schil kan namelijk net zo goed gelaserd worden als een kiwi met een dunne schil. De klant hoeft niet meer te kiezen of hij per doos of per vrucht wenst te labelen. De laser zorgt ervoor dat alle vruchten afzonderlijk van een label voorzien worden. Momenteel is de laser getest op gember, avocado, citrus, meloen en pompoen.



Voor meer informatie:
Robbin van Die
CPPR
06-22567607
www.cppr.nl
Publicatiedatum: