Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Bio-gehalte prominenter op nieuwe etiketten Budels
"Geitenwollensokkensfeer van natuurvoedingswinkels is verleden tijd"

De biologische bieren van Budels zijn optisch nauwelijks te onderscheiden van de reguliere bieren. Een bewuste keuze, vertelt Carine Arts in een portret over de traditionele familiebrouwerij in NRC Handelsblad. Dit portret is de laatste in een reeks van een uit 5 artikelen bestaande zomerserie over duurzame pioniers. De terughoudendheid heeft volgens haar met een vooroordeel te maken. Opzichtige communicatie over het bio-gehalte schrok een breder publiek af. Toen ze kozen voor meer terughoudendheid vertaalde zich dat in betere verkoopcijfers. Carine geeft aan dat het nu tijd is om weer duidelijker met het bio-gehalte naar buiten te gaan treden. "We gaan onze etiketten opnieuw aanpassen. De geitenwollensokkensfeer van de natuurvoedingswinkels is verleden tijd. Kijk eens hoe hip en modern de winkels van Marqt en Ekoplaza zijn."

Voor meer informatie: www.budels.nl

Klik hier om het volledige artikel te lezen.
 
Bron: NRC Handelsblad

Publicatiedatum: 8-8-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-8-2017 Europees vooruitzicht bio-kokosnootwater ronduit positief
15-8-2017 Nieuw: Vermut Organic
21-7-2017 Koelkastje stimuleert impulsaankopen bio-smoothies
17-7-2017 Nieuw in Nederland: Café Michel
6-7-2017 mymuesli breidt assortiment uit met twee biologische melksoorten
6-7-2017 Biowijnmaker in de clinch met NRC om 'schuttingtaal'
30-6-2017 Assortimentsuitbreiding sappen en siropen Dutch Cranberry Group
27-6-2017 Van gangbare fruitteler naar (biologische) sapmakerij
21-6-2017 Bisschoppelijk zomerbier van brouwerij De Leckere
16-6-2017 Soja mag geen zuivelnaam meer hebben
13-6-2017 Sappenlijn Eerste Hulp Van Schulp breidt uit met Puur Kersensap
9-6-2017 Agropošta: limonade met Kroatische roots
8-6-2017 Bedrijfsleven ontdekt kracht van koffie met Another Cookie
2-6-2017 Medailleregen voor Neleman bij internationale wijncompetities
2-6-2017 "Natuurlijke dorstlesser smaakt naar meer"
17-5-2017 “Biologische partijen koffie eenvoudig en snel op waarde schatten”
12-5-2017 Mureda Fizzy verkozen tot zomerwijn van het jaar
4-5-2017 Bioco valt op, niet om
2-5-2017 Mureda beste wijnmaker van het jaar 2017
2-5-2017 Zo worden de kokosnootbekers van Mongozo gemaakt

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *