Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Bio-gehalte prominenter op nieuwe etiketten Budels
"Geitenwollensokkensfeer van natuurvoedingswinkels is verleden tijd"

De biologische bieren van Budels zijn optisch nauwelijks te onderscheiden van de reguliere bieren. Een bewuste keuze, vertelt Carine Arts in een portret over de traditionele familiebrouwerij in NRC Handelsblad. Dit portret is de laatste in een reeks van een uit 5 artikelen bestaande zomerserie over duurzame pioniers. De terughoudendheid heeft volgens haar met een vooroordeel te maken. Opzichtige communicatie over het bio-gehalte schrok een breder publiek af. Toen ze kozen voor meer terughoudendheid vertaalde zich dat in betere verkoopcijfers. Carine geeft aan dat het nu tijd is om weer duidelijker met het bio-gehalte naar buiten te gaan treden. "We gaan onze etiketten opnieuw aanpassen. De geitenwollensokkensfeer van de natuurvoedingswinkels is verleden tijd. Kijk eens hoe hip en modern de winkels van Marqt en Ekoplaza zijn."

Voor meer informatie: www.budels.nl

Klik hier om het volledige artikel te lezen.
 
Bron: NRC Handelsblad

Publicatiedatum: 8-8-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

19-10-2017 Lidl introduceert 'katervrije' bio-prosecco
18-10-2017 "Heft in eigen hand nemen, k als kleine ondernemer"
17-10-2017 Natrada neemt distributie Lazanou in Nederland over
16-10-2017 Spaanse designer haalt de zon in huis bij Neleman
13-10-2017 "Een rijke grond, dat is de basis van alles"
5-10-2017 EU verwacht lagere wijnproductie: -14%
3-10-2017 Bioco koffie: biologisch, 100% Arabica, artisanaal gebrand en duurzaam
28-9-2017 Consumentenbond laakt biologische theevarianten
27-9-2017 Bio valt in de prijzen op Vakbeurs Foodspecialiteiten
25-9-2017 Wijnstokken leasen? Het kn!
21-9-2017 "We kunnen niet de minderheid blijven cateren"
18-9-2017 RAI Europees podium voor nieuwe biologische Lavazza-blend
15-9-2017 Rooskleurige toekomst voor biologische wijn
12-9-2017 Fransen niet vies van een zelfgebrouwen speciaalbiertje
12-9-2017 "Winkelier neemt de klant mee op avontuur"
8-9-2017 Mosselpan brengt duurzame wijn- en visproducent samen
8-9-2017 Londense metro verandert in oerwoud
7-9-2017 Unilever neemt Pukka Herbs over
7-9-2017 Bouillon de nieuwe koffie?
7-9-2017 Sappen duurder door prijsstijging verwerkingsfruit

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *