Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met bio-streekontbijt op Buitengoed De Uylenburg

Aftellen tot de BieslandDagen

Op 2 en 3 september is het weer zo ver, de natuurlijke deuren van de Bieslandpolder staan dan weer wagenwijd open voor jong en minder jong. Van een hindernisparcour en een wijnproeverij tot het poppentheater en een tractorritje, tijdens de BieslandDagen staat het leven in de Bieslandpolder feestelijk centraal.



Feestelijk en de Bieslandpolder gaan ook prima samen. Het is het hele jaar door een feestje om door de heldergroene weilanden te wandelen, de dieren te aaien, te genieten van de natuur en precies te weten waar de producten op je bord of in je glas vandaan komen. Tijdens de bieslanddagen wordt daar nog een schepje bovenop gedaan. Met een streekmarkt, meerdere culinaire pleintjes en live podia, educatieve kraampjes en een hele hoop activiteiten, met nadruk op 'actief', is het een weekend vol beleving en plezier.



Ook dit jaar vindt er een speciaal evenement plaats voor een select groepje deelnemers. Op zondagochtend 3 september om 10:00 uur wordt er op Buitengoed De Uylenburg een biologisch streekontbijt georganiseerd inclusief live muziek; heerlijk wakker worden dus. Een plekje reserveren kan via info@bieslanddagen.nl, de kosten bedragen 10 euro per persoon. Kinderen tot 2 jaar mogen gratis mee-eten en een plekje voor kinderen van 2 tot en met 10 jaar kost 5 euro.



De BieslandDagen vinden op zaterdag 2 van 12:00 tot 17:00 uur en zondag 3 september van 10:00 tot 17:00 uur plaats. Voor meer informatie kunt u terecht op de facebookpagina 'Bieslanddagen' of gaat u naar www.bieslanddagen.nl.
Publicatiedatum: