Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Tijdens festival Welcome to the Future
Foodtruck Vrij Voedsel krijgt EKO-keurmerk Goud

Tholen – De allergeenvrije foodtruck van Kookstudio De Laurier geeft morgen acte de présence op festival Welcome to the Future. "Na al die jaren is het bijzonder dat we nu vol trots mogen mededelen dat onze foodtruck het EKO-keurmerk Horeca Goud heeft ontvangen", zegt Zoë Verloop. Op moment van spreken is ze druk bezig met de laatste loodjes, voordat het festival morgenmiddag van start gaat. Het is voor de eerste maal dat Stichting EKO-Keurmerk dit tijdelijke certificaat aan de deelnemers van een festival van organisator ID&T verstrekt.



Ook collega Thessa deelt mee in de feestvreugde. Ze geeft aan dat Vrij Voedsel  haar producten zorgvuldig heeft ingekocht om in aanmerking te mogen komen voor het gouden keurmerk. Zo moesten alle producten Skal-gecertificeerd zijn. Ze hoopt morgen veel bezoekers bij haar foodtruck te mogen verwelkomen. "Met ons gevarieerde aanbod van eten en drinken zullen we benadrukken dat mensen die op zoek zijn naar allergeenvrije voeding hier hun hart kunnen ophalen."



Ze merkt op dat organisator ID&T duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. "Welcome to the Future is koploper op dit gebied. Vrij Voedsel hoopt dat in de toekomst meer festivals dezelfde weg in slaan en met dezelfde vragen zullen komen. Het gouden EKO-certificaat, al is het voor één dag, is een belangrijk speerpunt om te laten zien dat Vrij Voedsel niet meer weg te denken is op festivals en daarbuiten en heeft bewezen volledig in het huidige tijdsbeeld te passen. Vrij Voedsel zal zich blijven ontwikkelen en inzetten om haar missie voort te zetten; "Lekker en gezond eten voor iedereen; vol van smaak, vrij van veel."

Voor meer informatie: www.delaurier.nl en www.facebook.com/vrijvoedsel

Publicatiedatum: 21-7-2017
Auteur: Vincent Verboom
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-10-2017 "Dankzij nieuwe oogst weer volop bio-frites beschikbaar"
4-10-2017 Chefkoks zetten bio op de (menu)kaart bij TasteXL-Market
28-9-2017 Nieuwe Air France-dochter Joon zet in biologisch
26-9-2017 Biologisch kipnuggets-restaurant opent deuren in VS
21-9-2017 Doozo gaat verder als Ekomenu
14-9-2017 La Place opent eerste restaurants in nieuwe Hudson’s Bay warenhuizen
14-9-2017 Economische groei horecasector ook zichtbaar op Gastvrij Rotterdam
12-9-2017 Puur! hotspots ontvangen Foodiebox
5-9-2017 "Maaltijdbezorgservice is enorme groeimarkt"
31-8-2017 Boot Koffie opent nieuwe koffiebar in Amersfoort
24-8-2017 Amerikaanse basketbalspeler opent biorestaurant bij Walmart
23-8-2017 "Sluit mensen met allergie niet buiten"
22-8-2017 Smartmat en Dagvers introduceren kookbox met bio-ingrediënten
22-8-2017 Hotel op bio-boerenerf maakt beleving compleet
7-8-2017 Bio-hapjes voor Zwolse ambtenaren
18-7-2017 Eerste festival in Nederland met Gouden EKO-keurmerk
18-7-2017 Een speciaalbiertje en frietje uit één en dezelfde aardappel
17-7-2017 Steinbeisser viert 5-jarig jubileum met biologische haute cuisine
14-7-2017 Individueel verpakte bio-aardappel voor in de magnetron
10-7-2017 Biologische KOOC-maaltijden vanaf nu bij Ekoplaza

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *