Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Tijdens festival Welcome to the Future
Foodtruck Vrij Voedsel krijgt EKO-keurmerk Goud

Tholen – De allergeenvrije foodtruck van Kookstudio De Laurier geeft morgen acte de présence op festival Welcome to the Future. "Na al die jaren is het bijzonder dat we nu vol trots mogen mededelen dat onze foodtruck het EKO-keurmerk Horeca Goud heeft ontvangen", zegt Zoë Verloop. Op moment van spreken is ze druk bezig met de laatste loodjes, voordat het festival morgenmiddag van start gaat. Het is voor de eerste maal dat Stichting EKO-Keurmerk dit tijdelijke certificaat aan de deelnemers van een festival van organisator ID&T verstrekt.



Ook collega Thessa deelt mee in de feestvreugde. Ze geeft aan dat Vrij Voedsel  haar producten zorgvuldig heeft ingekocht om in aanmerking te mogen komen voor het gouden keurmerk. Zo moesten alle producten Skal-gecertificeerd zijn. Ze hoopt morgen veel bezoekers bij haar foodtruck te mogen verwelkomen. "Met ons gevarieerde aanbod van eten en drinken zullen we benadrukken dat mensen die op zoek zijn naar allergeenvrije voeding hier hun hart kunnen ophalen."



Ze merkt op dat organisator ID&T duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. "Welcome to the Future is koploper op dit gebied. Vrij Voedsel hoopt dat in de toekomst meer festivals dezelfde weg in slaan en met dezelfde vragen zullen komen. Het gouden EKO-certificaat, al is het voor één dag, is een belangrijk speerpunt om te laten zien dat Vrij Voedsel niet meer weg te denken is op festivals en daarbuiten en heeft bewezen volledig in het huidige tijdsbeeld te passen. Vrij Voedsel zal zich blijven ontwikkelen en inzetten om haar missie voort te zetten; "Lekker en gezond eten voor iedereen; vol van smaak, vrij van veel."

Voor meer informatie: www.delaurier.nl en www.facebook.com/vrijvoedsel

Publicatiedatum: 21-7-2017
Auteur: Vincent Verboom
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

7-8-2017 Bio-hapjes voor Zwolse ambtenaren
18-7-2017 Eerste festival in Nederland met Gouden EKO-keurmerk
18-7-2017 Een speciaalbiertje en frietje uit één en dezelfde aardappel
17-7-2017 Steinbeisser viert 5-jarig jubileum met biologische haute cuisine
14-7-2017 Individueel verpakte bio-aardappel voor in de magnetron
10-7-2017 Biologische KOOC-maaltijden vanaf nu bij Ekoplaza
4-7-2017 Biorestaurant The Barn Food opent in augustus in Hoog Catharijne
29-6-2017 Finalisten Gaia Green Awards bekend
29-6-2017 Gemeente struikelt over terras Leids bio-restaurant
27-6-2017 Nieuw bio-restaurant in Brussel: 't Alternatives
21-6-2017 Dönerzaak krijgt Zilveren EKO-keurmerk
20-6-2017 Veel belangstelling vanuit cateraars voor EKO-netwerklunch
9-6-2017 Exki trekt stekker uit vestigingen New York
30-5-2017 Foodfestivals grootste groeier in drukke festivalmarkt
29-5-2017 Ronde van Amsterdam: demarrage van Dutch Special telers
24-5-2017 Ontbijt Atelier Thisis7.am opent in Amsterdam
19-5-2017 Yoghurt Barn retailondernemer van het jaar
17-5-2017 Gents bio-restaurant sluit op emotionele wijze haar deuren
16-5-2017 Biologische friet voor Feyenoord-Legioen
9-5-2017 Biologische horeca, merken en verkoop met elkaar verbinden

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *