Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Tijdens festival Welcome to the Future
Foodtruck Vrij Voedsel krijgt EKO-keurmerk Goud

Tholen – De allergeenvrije foodtruck van Kookstudio De Laurier geeft morgen acte de présence op festival Welcome to the Future. "Na al die jaren is het bijzonder dat we nu mogen mededelen dat onze foodtruck het EKO-keurmerk Horeca Goud heeft ontvangen", zegt Zoë Verloop. Op moment van spreken is ze druk bezig met de laatste loodjes, voordat het festival morgenmiddag van start gaat. Het is voor de eerste maal dat Stichting EKO-keurmerk dit tijdelijke certificaat aan de deelnemers van een festival van organisator ID&T verstrekt.



Ook collega Thessa deelt mee in de feestvreugde. Ze geeft aan dat Vrij Voedsel  haar producten zorgvuldig heeft ingekocht om in aanmerking te mogen komen voor het gouden keurmerk. Zo moesten alle producten Skal-gecertificeerd zijn. Ze hoopt morgen veel bezoekers bij haar foodtruck te mogen verwelkomen. "Met ons gevarieerde aanbod van eten en drinken zullen we benadrukken dat mensen die op zoek zijn naar allergeenvrije voeding hier hun hart kunnen ophalen."



Ze merkt op dat organisator ID&T duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. "Welcome to the Future is koploper op dit gebied. Vrij Voedsel hoopt dat in de toekomst meer festivals dezelfde weg in slaan en met dezelfde vragen zullen komen. Het gouden EKO-certificaat, al is het voor één dag, is een belangrijk speerpunt om te laten zien dat Vrij Voedsel niet meer is weg te denken op festivals en daarbuiten en heeft bewezen volledig in het huidige tijdsbeeld te passen. Vrij Voedsel zal zich blijven ontwikkelen en inzetten om haar missie voort te zetten: 'lekker en gezond eten voor iedereen, vol van smaak, vrij van veel.'"

Voor meer informatie: www.delaurier.nl en www.facebook.com/vrijvoedsel

Publicatiedatum: 21-7-2017
Auteur: Vincent Verboom
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-7-2018 Trendtour door Gent in teken van bio en duurzaamheid
13-7-2018 Op deze 24 terrassen eet en drink je biologisch en duurzaam
12-7-2018 "Met BioPizza gaan we het liefst voor 100% biologisch"
9-7-2018 Nieuwkomer in 'fastfoodland': Soil of Amsterdam
9-7-2018 Stichting EKO-keurmerk en Bionext betrokken bij Project Empowering Public Food Procurement
5-7-2018 Best gewaardeerde Out of Home Formules 2018 bekendgemaakt
3-7-2018 Streek- en bio-producten in de schijnwerkpers op CuliFair Goes
3-7-2018 "BD-minigroenten geven onze horecaklanten nieuwe opties"
3-7-2018 Een surfschool met bio-café zonder eigenaar
25-6-2018 Finalisten van de Gaia Green Awards bekend
21-6-2018 Bio-horecaketen The Barn is failliet
19-6-2018 'Plantastic! Health Hub maakt Rotterdam groenste hotspot van Nederland'
19-6-2018 "Cateringconcept gezond, biologisch, duurzaam en lokaal"
15-6-2018 Meer bio voor grootkeukens
13-6-2018 EKO-keurmerk Horeca voor The Barn Leidsche Rijn en Odin-Rio de Bio
13-6-2018 Schijn bedriegt: garagebox is biologische, duurzame broodjeszaak
11-6-2018 Maximaal 130 Nederlandse vestigingen van La Place
8-6-2018 Twaalf procent van de foodtrucks op festivals noemt zijn eten biologisch.
8-6-2018 SNCKBR opent Europa’s grootste plantaardige restaurant in Utrecht
7-6-2018 Biologisch menu voor spelers Belgisch voetbalelftal

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *