Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens festival Welcome to the Future

Foodtruck Vrij Voedsel krijgt EKO-keurmerk Goud

Tholen – De allergeenvrije foodtruck van Kookstudio De Laurier geeft morgen acte de présence op festival Welcome to the Future. "Na al die jaren is het bijzonder dat we nu mogen mededelen dat onze foodtruck het EKO-keurmerk Horeca Goud heeft ontvangen", zegt Zoë Verloop. Op moment van spreken is ze druk bezig met de laatste loodjes, voordat het festival morgenmiddag van start gaat. Het is voor de eerste maal dat Stichting EKO-keurmerk dit tijdelijke certificaat aan de deelnemers van een festival van organisator ID&T verstrekt.



Ook collega Thessa deelt mee in de feestvreugde. Ze geeft aan dat Vrij Voedsel haar producten zorgvuldig heeft ingekocht om in aanmerking te mogen komen voor het gouden keurmerk. Zo moesten alle producten Skal-gecertificeerd zijn. Ze hoopt morgen veel bezoekers bij haar foodtruck te mogen verwelkomen. "Met ons gevarieerde aanbod van eten en drinken zullen we benadrukken dat mensen die op zoek zijn naar allergeenvrije voeding hier hun hart kunnen ophalen."



Ze merkt op dat organisator ID&T duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. "Welcome to the Future is koploper op dit gebied. Vrij Voedsel hoopt dat in de toekomst meer festivals dezelfde weg in slaan en met dezelfde vragen zullen komen. Het gouden EKO-certificaat, al is het voor één dag, is een belangrijk speerpunt om te laten zien dat Vrij Voedsel niet meer is weg te denken op festivals en daarbuiten en heeft bewezen volledig in het huidige tijdsbeeld te passen. Vrij Voedsel zal zich blijven ontwikkelen en inzetten om haar missie voort te zetten: 'lekker en gezond eten voor iedereen, vol van smaak, vrij van veel.'"

Voor meer informatie: www.delaurier.nl en www.facebook.com/vrijvoedsel