Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Alle kernproducten verenigd onder één dak"

Roosendaal zoekt AGF-marktkoopman voor wekelijkse biomarkt

Tholen – De gemeente Roosendaal is per direct op zoek naar een marktkoopman in groenten en fruit voor op de biologische markt in de binnenstad. De markt draait nu sinds 2013 wekelijks op donderdag van 9:00 tot 15:00 uur. "In Roosendaal loopt men wel warm voor bioproducten. Je ziet overal om je heen dat biologisch steeds meer schapruimte verovert, ook bij de grotere retailers. Onze biologische markt houdt gelijke tred met deze ontwikkeling", vertelt Corné Kriesels, marktmanager van de gemeente Roosendaal. "Je zit hier dan ook op een toplocatie."

Op de markt staan reeds een bakker en een zuivel- en vleesproducent. Met AGF erbij zijn alle kernproducten verenigd onder één dak, aldus Corné. "Als gemeente leggen we geen restricties op als het gaat om standruimte of productaanbod. Uiteraard alles wel eerst in goed overleg. Wel is het gewenst dat je een breed gamma aan producten van hoge kwaliteit voert. Je krijgt bij ons letterlijk en figuurlijk alle ruimte."

Voor meer informatie:
Corné Kriesels
Marktmanager gemeente Roosendaal
M: 06-51463340
c.kriesels@roosendaal.nl
www.roosendaal.nl