Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
11 soorten puur (glutenvrij) bio-brood

TerraSana presenteert kleurrijke vernieuwde broodlijn

Het is een feit: de broodlijn van TerraSana zit in een nieuw, zeer kleurrijk jasje. De lijn bestaat nu uit elf unieke soorten brood, waaronder het steeds populairder wordende kiembrood, glutenvrij rijstbrood (nieuw) en traditioneel roggebrood.

Vernieuwd: kiembrood in 6 soorten

Kiembrood, ook wel Essener brood genoemd, is een voedzaam brood dat wordt gemaakt zonder gist of zuurdesem. Dit betekent dat het brood echt alleen bestaat uit granen en water. Kiembrood wordt gemaakt door tarwe, rogge of spelt 2 tot 3 dagen te laten kiemen in water. Daarna wordt het geheel vermalen tot deeg. Dit wordt op lage temperatuur (110°C-130°C) in de oven gebakken. Zo ontstaat een stevig en compact broodje dat heerlijk authentiek smaakt.



Kiembrood is langzaam de wereld aan het veroveren. De gezondheidsbewuste consument is er gek op, want is het alternatief voor mensen die van puur brood houden en gist of zuurdesem willen mijden.

Nieuw: Glutenvrij rijstbrood in 2 soorten

Veel mensen vinden het moeilijk om lekker glutenvrij brood te vinden. Daarom ging TerraSana op zoek naar brood voor mensen met een glutenvrij dieet. Het nieuwe, glutenvrije rijstbrood is gemaakt van rijst, maar bevat ook unieke ingrediënten als gierst, maïsgrutten en lupine. Qua vorm en structuur lijkt rijstbrood het meest op roggebrood, de smaak is alleen wat neutraler. Rijstbrood is verkrijgbaar in twee unieke soorten: met lijn- en chiazaad of met topinamboer (aardpeer).



Vernieuwd: traditioneel roggebrood in 3 soorten

De pure roggebroden van TerraSana bevatten alleen granen, water, zeezout en gist. Er zit geen tarwe in verstopt en wordt geheel volgens traditioneel recept gemaakt. Het is een voedzaam oerbrood en biedt een mooi alternatief voor mensen die geen tarwe willen eten.



Verkrijgbaarheid

Alle soorten zijn per direct leverbaar in nieuwe look.

De derde roggebroodvariant, met spelt.


Voor meer informatie:
T: 0172 503333
info@terrasana.nl
Publicatiedatum: