Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




11 soorten puur (glutenvrij) bio-brood
TerraSana presenteert kleurrijke vernieuwde broodlijn

Het is een feit: de broodlijn van TerraSana zit in een nieuw, zeer kleurrijk jasje. De lijn bestaat nu uit elf unieke soorten brood, waaronder het steeds populairder wordende kiembrood, glutenvrij rijstbrood (nieuw) en traditioneel roggebrood.

Vernieuwd: kiembrood in 6 soorten

Kiembrood, ook wel Essener brood genoemd, is een voedzaam brood dat wordt gemaakt zonder gist of zuurdesem. Dit betekent dat het brood echt alleen bestaat uit granen en water. Kiembrood wordt gemaakt door tarwe, rogge of spelt 2 tot 3 dagen te laten kiemen in water. Daarna wordt het geheel vermalen tot deeg. Dit wordt op lage temperatuur (110įC-130įC) in de oven gebakken. Zo ontstaat een stevig en compact broodje dat heerlijk authentiek smaakt.



Kiembrood is langzaam de wereld aan het veroveren. De gezondheidsbewuste consument is er gek op, want is het alternatief voor mensen die van puur brood houden en gist of zuurdesem willen mijden.

Nieuw: Glutenvrij rijstbrood in 2 soorten

Veel mensen vinden het moeilijk om lekker glutenvrij brood te vinden. Daarom ging TerraSana op zoek naar brood voor mensen met een glutenvrij dieet. Het nieuwe, glutenvrije rijstbrood is gemaakt van rijst, maar bevat ook unieke ingrediŽnten als gierst, maÔsgrutten en lupine. Qua vorm en structuur lijkt rijstbrood het meest op roggebrood, de smaak is alleen wat neutraler. Rijstbrood is verkrijgbaar in twee unieke soorten: met lijn- en chiazaad of met topinamboer (aardpeer).



Vernieuwd: traditioneel roggebrood in 3 soorten

De pure roggebroden van TerraSana bevatten alleen granen, water, zeezout en gist. Er zit geen tarwe in verstopt en wordt geheel volgens traditioneel recept gemaakt. Het is een voedzaam oerbrood en biedt een mooi alternatief voor mensen die geen tarwe willen eten.



Verkrijgbaarheid

Alle soorten zijn per direct leverbaar in nieuwe look.

De derde roggebroodvariant, met spelt.


Voor meer informatie:
T: 0172 503333
info@terrasana.nl

Publicatiedatum: 21-7-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

18-7-2018 Bio-koekjes voor Nijmeegse Vierdaagse
18-7-2018 "Mijn taarten wonnen aan smaak door de biologische ingrediŽnten"
12-7-2018 Farm Brothers klaar voor verdere groei
10-7-2018 Eko Bakkerij Bolhuis zoekt met spoed bakker voor langere tijd
9-7-2018 Bauke Mollema eet alleen nog biologisch
2-7-2018 Flietermolen zoekt bio-bakkers na ingebruikname nieuwe molenstenen
28-6-2018 Nieuw: Naakte Haver Brood
25-6-2018 Gerard Hardeman wint eerste Nationale Zuurdesemproeverij
20-6-2018 VS: Arnold, Brownberry en Oroweat brood introduceren nieuwe biologische lijn
19-6-2018 Van zorg tot brood en natuurbeheer
15-6-2018 Plannen voor bio-bakkerij in Dominicanessenklooster
15-6-2018 Frank hoopt dat zijn biologische stoet als warme broodjes over de toonbank gaan
14-6-2018 Bio-bakker Gerard Hardeman te gast bij Okť FM
4-6-2018 Nieuw: Goudse kaasbolletjes met komijn
4-6-2018 "Enthousiast na proeven van deze Nieuw-Zeelandse lekkernij"
28-5-2018 De Veldkeuken gaat verbouwen
25-5-2018 Nu ook speltpita's
18-5-2018 Biologische rawfood crackers ontstaan uit zoektocht naar oplossing allergie
15-5-2018 Driekant en EKO-keurmerk in RTL7-programma Greenproject
14-5-2018 Minder deelnemers voor duurzame taartenbakwedstrijd

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *