Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




11 soorten puur (glutenvrij) bio-brood
TerraSana presenteert kleurrijke vernieuwde broodlijn

Het is een feit: de broodlijn van TerraSana zit in een nieuw, zeer kleurrijk jasje. De lijn bestaat nu uit elf unieke soorten brood, waaronder het steeds populairder wordende kiembrood, glutenvrij rijstbrood (nieuw) en traditioneel roggebrood.

Vernieuwd: kiembrood in 6 soorten

Kiembrood, ook wel Essener brood genoemd, is een voedzaam brood dat wordt gemaakt zonder gist of zuurdesem. Dit betekent dat het brood echt alleen bestaat uit granen en water. Kiembrood wordt gemaakt door tarwe, rogge of spelt 2 tot 3 dagen te laten kiemen in water. Daarna wordt het geheel vermalen tot deeg. Dit wordt op lage temperatuur (110°C-130°C) in de oven gebakken. Zo ontstaat een stevig en compact broodje dat heerlijk authentiek smaakt.



Kiembrood is langzaam de wereld aan het veroveren. De gezondheidsbewuste consument is er gek op, want is het alternatief voor mensen die van puur brood houden en gist of zuurdesem willen mijden.

Nieuw: Glutenvrij rijstbrood in 2 soorten

Veel mensen vinden het moeilijk om lekker glutenvrij brood te vinden. Daarom ging TerraSana op zoek naar brood voor mensen met een glutenvrij dieet. Het nieuwe, glutenvrije rijstbrood is gemaakt van rijst, maar bevat ook unieke ingrediënten als gierst, maïsgrutten en lupine. Qua vorm en structuur lijkt rijstbrood het meest op roggebrood, de smaak is alleen wat neutraler. Rijstbrood is verkrijgbaar in twee unieke soorten: met lijn- en chiazaad of met topinamboer (aardpeer).



Vernieuwd: traditioneel roggebrood in 3 soorten

De pure roggebroden van TerraSana bevatten alleen granen, water, zeezout en gist. Er zit geen tarwe in verstopt en wordt geheel volgens traditioneel recept gemaakt. Het is een voedzaam oerbrood en biedt een mooi alternatief voor mensen die geen tarwe willen eten.



Verkrijgbaarheid

Alle soorten zijn per direct leverbaar in nieuwe look.

De derde roggebroodvariant, met spelt.


Voor meer informatie:
T: 0172 503333
info@terrasana.nl

Publicatiedatum: 21-7-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

12-10-2017 Twee Great Taste Awards voor bio-kaasbiscuits Buiteman
27-9-2017 Voormalige natuurvoedingswinkelier begint banketservice
25-9-2017 Afbakbroodjes en baguettes nieuw merk Slooow in het schap
21-8-2017 Mobiele houtoven: geen ambacht, maar kleinkunst
18-8-2017 Oogst bio-granen bijna afgerond
9-8-2017 Nieuw: gluten- en suikervrije bakmixen van Nutridia
8-8-2017 De Picknick-Kar is klaar voor markten en evenementen
5-7-2017 Historische relatie Korenmolen en biobakkerij in ere hersteld
23-6-2017 Omzet bio-brood in servicesupers stijgt ruim een kwart in 2016
19-6-2017 Biologisch zuurdesembrood uit Eindhoven: Het Hoevebroodt
12-6-2017 "Jammer dat Skal niet meer in staat is om mee te denken"
6-6-2017 Basisprijs bio-graanpool Agrifirm bedraagt 338,78 euro per ton baktarwe
24-5-2017 Bio-granen op windkracht
19-5-2017 Zeeuwse bio-bakker zet haar deuren wagenwijd open
12-5-2017 Buiteman introduceert biscuits met gerijpte Goudse kaas&bieslook
1-5-2017 Belgen bakken bio-brood met buitenlands bakgraan
28-4-2017 "Geen molen verwerkt grondstoffen zo zuiver als de Treffler molen"
19-4-2017 Tritordeum: graan met 40% minder gluten-eiwitten dan tarwe
10-4-2017 Nominatie voor bio-baktarwe uit de Groningse Graanrepubliek
10-4-2017 "Bio-certificaat hoeft geen grote drempel te zijn"

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *