Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »
Pieter Hofland, Yaviva: "Over elk detail is nagedacht"
The Ohm Collection waagt oversteek naar Engeland

Tholen - Yaviva gaat nu ook exporteren. De groothandel/distributeur in natuurlijke en biologische cosmetica gaat met de deo's van The Ohm Collection ook Engeland in. "Ohm groeit in Nederland uit zijn jasje en gaat nu dus ook richting Engeland. Het is een mooi lifestyle product. De producten, de geur, alles klopt gewoon. Over elk detail is nagedacht."The Ohm Collection heeft een poederdeodorant ontwikkeld op basis van natriumbicarbonaat (ook wel zuiveringszout/bakingsoda genoemd). "In combinatie met bijzondere geuren, werkt dat gewoon ontzettend goed. Als je het mij vraagt is dit als het gaat om effectiviteit de beste deo die er is. De poeder is een beetje wennen in het begin, maar daarna willen velen niet anders meer." De eerste zending is begin juli verzonden. "We zijn heel benieuwd naar de reacties. Er zijn al yogastudio's en natuurvoedingswinkels benaderd."Nieuw merk: Montbrun

Dit is niet het enige nieuwtje dat Pieter kan melden. Binnenkort zal een nieuw merk gepresenteerd worden: Montbrun (wel al verkrijgbaar). "Dit merk valt juist vanwege het niet heel opvallende uiterlijk op in ons aanbod. Montbrun is biologisch gecertificeerd en het hoofdbestanddeel van alle producten is thermaal water. Het ziet er heel degelijk en mooi uit en zo'n merk hadden we nog niet. Sommige klanten zitten juist op een dergelijk merk te wachten. Voor de lifestylewinkels is een merk als Montbrun niet helemaal geschikt. Maar voor bedrijven die over willen stappen of iets groener willen worden, is dit merk uitermate geschikt."De productlijn van Montbrun is niet bijzonder uitgebreid, maar Pieter noemt het een 'volwassen lijn'. "Montbrun biedt alles voor je gezicht, van anti aging crŤme tot thermaal water voor verfrissing. Bijzonder is dat dit merk als ťťn van de eersten een dagcrŤme biedt met SPF 10 die ook nog eens biologisch gecertificeerd is."'10-vrije' zomernagellak

Speciaal voor de zomernamen heeft Boho Green Make-up weer zes nieuwe kleuren natuurlijke nagellak ontwikkeld. Pieter beaamt dat deze nagellak niet bio-gecertificeerd is, maar de nagellak in de 'Liberty Island'-collectie is geen 3, 5, 7 of 8 free, maar zelfs 10 free. "Volgens mij is dit de eerste '10-vrije' nagellak. Dit houdt in dat er 10 giftige ingrediŽnten die in reguliere nagellak zitten, niet in verwerkt zijn. Deze nagellak is gemaakt van milde stoffen en daardoor niet schadelijk voor onder meer zwangere vrouwen." Deze giftige stoffen zitten er niet in: toluene, formaldehyde, dibutyl phthalate, formaldehyde resin, parabenen, xylene, camphor, colophony rosin, styrene and benzophenone.

Pieter geeft aan dat er veel vraag is naar de speciale kleuren, met namen als Dream, Light, Pure, Warm, Sand en Summer. "Vrijwel iedereen die de nagellak van Boho al voert, heeft ze opgenomen. Velen pakken dan meteen de nieuwe mee. Daarmee verkoop je toch al snel wat meer kleurtjes."


Light.

Hij vertelt dat Boho elk jaar een stapje verder gaat in de vergroening van de nagellak. "Dit terwijl de techniek hetzelfde blijft. Het product wordt hierdoor dus steeds schoner. De certificering is een kwestie van tijd. Als de markt maar groot genoeg wordt, verwacht ik dat er geen normale nagellak meer verkocht zal worden. Dan zal er biologische nagellak in alle prijsklassen zijn, van 1 euro tot 35 euro voor een flesje." Pieter meent dat dit de meest groene nagellak is die Yaviva op dit moment kan vinden. "Als mensen een gecertificeerde nagellak heeft die zeker zo goed is, dan nemen we die op. Maar wij kennen hem nog niet."


Sand.

Voor meer informatie:

Pieter Hofland
Yaviva
Kwekerijweg 2B
3709 JA Zeist
0343 755287
info@yaviva.nl
www.yaviva.nl

Publicatiedatum: 21-7-2017
Auteur: Lenneke Pors-Schot
Copyright: www.biojournaal.nl

  

Ander nieuws uit deze sector:

19-3-2018 Jong beautymerk CÓme wint Prijs Lionel Vandenbossche
19-3-2018 Weleda: Wereldwijde omzet met 4,2% toegenomen
15-3-2018 Nieuw: Beauty Balms en Colour Lip Balms
23-2-2018 Grotere vraag naar biologische verzorgingsproducten
14-2-2018 "Schoonmaakindustrie houdt fabels al generaties lang in stand"
12-2-2018 Purple Light: Limited Edition van Dr. Hauschka
9-2-2018 "Nieuwe groeifase voor duurzame cosmetica dankzij Amazon"
8-2-2018 Nieuwe Botanique lichaamsverzorging
6-2-2018 "Bewustzijn over natuurlijke verzorgingsproducten blijft achter"
31-1-2018 Driedubbel prijs met biologische Argan-handcrŤme
17-1-2018 Pieter Hofland: "Vijf jaar geleden werd ik nog uitgelachen"
16-1-2018 Mannenverzorgingslijn Kaerel skin care debuteert op Bio-beurs
11-1-2018 Zwarte tandpasta voor wittere tanden?
8-1-2018 AloŽ Vera-producten van Excealoe nieuw op Bio-beurs
22-12-2017 Apothekers en salons maken vergroeningsslag door
22-12-2017 OshaKits.com introduceert bioafbreekbare desinfectiemateriaal
7-12-2017 Zuid-Afrikaans bos groeit dankzij Oh-lief
6-12-2017 "Badkamerritueel is veranderd"
5-12-2017 Formule Shangri-La vernieuwd
22-11-2017 OliŽn Tisserand Aromatherapy krijgen nieuw design

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *