Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Nieuwe receptuur, nieuwe naam

ProLaTerre Linzenburger wordt Tomaat & Linzenburger

ProLaTerre ontwikkelt vegan producten op basis van biologische ingrediënten. Naast het introduceren van nieuwe producten zoals de ProLaTerre Zeeuwse Zeewierballetjes en de ProLaTerre Zeewierburger verbetert het bedrijf soms ook bestaande producten. Zo is ook de receptuur van de ProLaTerre Linzenburger herzien, door de ingrediënten tomaat, maïs en knoflook toe te voegen. Dat heeft ProLaTerre ook doen besluiten de naam van deze burger te wijzigen in Tomaat & Linzenburger. Nog steeds bevat deze burger meer dan 60 procent peulvruchten (linzen en sojabonen).



De Tomaat & Linzenburger is inmiddels bij alle biologische groothandels en natuurvoedingswinkels verkrijgbaar.
 
Voor meer informatie: www.prolaterre.com

Publicatiedatum :



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018