Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe receptuur, nieuwe naam

ProLaTerre Linzenburger wordt Tomaat & Linzenburger

ProLaTerre ontwikkelt vegan producten op basis van biologische ingrediënten. Naast het introduceren van nieuwe producten zoals de ProLaTerre Zeeuwse Zeewierballetjes en de ProLaTerre Zeewierburger verbetert het bedrijf soms ook bestaande producten. Zo is ook de receptuur van de ProLaTerre Linzenburger herzien, door de ingrediënten tomaat, maïs en knoflook toe te voegen. Dat heeft ProLaTerre ook doen besluiten de naam van deze burger te wijzigen in Tomaat & Linzenburger. Nog steeds bevat deze burger meer dan 60 procent peulvruchten (linzen en sojabonen).



De Tomaat & Linzenburger is inmiddels bij alle biologische groothandels en natuurvoedingswinkels verkrijgbaar.
 
Voor meer informatie: www.prolaterre.com
Publicatiedatum: