Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op Kraaybeekerhof Academie

Diploma-uitreiking opleiding Natuurvoedingskundige

Afgelopen vrijdagmiddag namen 16 studenten hun diploma Natuurvoedingskundige in ontvangst. Na drie jaar in deeltijd gestudeerd te hebben aan de Kraaybeekerhof Academie, werd dit feestelijke moment met vrienden, familie en docenten gevierd. Een drietal docenten van de opleiding (Aart van der Stel, Derk Klein Bramel en Henny de Lint) spraken de studenten persoonlijk toe.



Naast theorie hebben alle studenten op hun eigen wijze een persoonlijk proces doorgemaakt. Om begrip te krijgen wat natuurvoeding anders maakt, is namelijk meer nodig dan theorie. Natuurvoeding gaat ook en vooral over de verhouding van de mens tot zijn omgeving.

De gediplomeerden hebben op de arbeidsmarkt een brede keuze. Eén van hen werkt al als kok en gaat zijn nieuw verworven kennis inzetten bij het ontwikkelen van de menu's. Anderen richten zich meer op de zorg zoals voorlichting voor mensen met overgewicht, ouderen met ondervoeding of voeding bij genezing van ziekten.

Natuurvoedingskundigen vinden ook aansluiting bij cateringbedrijven, producenten van natuurvoeding, of natuurvoedingsspeciaalzaken.

Voor meer informatie over deze en andere opleidingen: www.kraaybeekerhof.nl
Publicatiedatum: