Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Vegetarische Gado Gado nieuw in assortiment
Biologische KOOC-maaltijden vanaf nu bij Ekoplaza

Met de eerste 100% biologische gezonde, dagverse kant-en-klaar maaltijdenservice KOOC willen de makers alle vooroordelen over kant-en-klaar maaltijden van tafel vegen en de perceptie van deze voeding veranderen. Hun maaltijden zijn vanaf vandaag ook verkrijgbaar in de winkels van Ekoplaza. De maaltijden zijn samengesteld door Ralph Moorman en worden door heel Nederland bezorgd.

Landelijke verkooppunten

Drie kant-en-klaar varianten van KOOC zullen vanaf nu bij Ekoplaza's door het hele land verkrijgbaar zijn. Naast de Rundstoofpot en Kabeljauw maaltijd, is ook de nét gelanceerde vegetarische Gado Gado bij Ekoplaza te koop. "We zijn erg blij met de samenwerking. We willen consumenten ondersteunen in een gezonde en biologische levensstijl. De maaltijden van KOOC sluiten daar prima bij aan", aldus Anne Floor Kruitwagen, spacemanager van Udea. Udea is importeur en exporteur van biologische levensmiddelen en tevens franchisegever van de biologische supermarktformule Ekoplaza. KOOC is ook verkrijgbaar voor andere biologische en natuurvoedingswinkels die inkopen bij Udea.

Focus op biologisch en puur

Buiten het feit dat de maaltijden van KOOC biologisch zijn - met uitzondering van de maaltijden met vis, waarbij wildvangst wordt verkozen boven biologische kweekvis - zijn deze zonder ongewenste toevoegingen en vrij van gluten, lactose en caseïne. Daarbuiten voldoen de maaltijden aan de strenge gezondheidscriteria van gezondheidscoach en levensmiddelentechnoloog Ralph Moorman.

Ophalen bij Ekoplaza en via webshop

De KOOC-maaltijden zijn bij de vestigingen van Ekoplaza op te halen en ook in Ekoplaza's webshop te bestellen.

Voor meer informatie: www.kooc.nl

Publicatiedatum: 10-7-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

21-7-2017 Foodtruck Vrij Voedsel krijgt EKO-keurmerk Goud
18-7-2017 Eerste festival in Nederland met Gouden EKO-keurmerk
18-7-2017 Een speciaalbiertje en frietje uit één en dezelfde aardappel
17-7-2017 Steinbeisser viert 5-jarig jubileum met biologische haute cuisine
14-7-2017 Individueel verpakte bio-aardappel voor in de magnetron
4-7-2017 Biorestaurant The Barn Food opent in augustus in Hoog Catharijne
29-6-2017 Finalisten Gaia Green Awards bekend
29-6-2017 Gemeente struikelt over terras Leids bio-restaurant
27-6-2017 Nieuw bio-restaurant in Brussel: 't Alternatives
21-6-2017 Dönerzaak krijgt Zilveren EKO-keurmerk
20-6-2017 Veel belangstelling vanuit cateraars voor EKO-netwerklunch
9-6-2017 Exki trekt stekker uit vestigingen New York
30-5-2017 Foodfestivals grootste groeier in drukke festivalmarkt
29-5-2017 Ronde van Amsterdam: demarrage van Dutch Special telers
24-5-2017 Ontbijt Atelier Thisis7.am opent in Amsterdam
19-5-2017 Yoghurt Barn retailondernemer van het jaar
17-5-2017 Gents bio-restaurant sluit op emotionele wijze haar deuren
16-5-2017 Biologische friet voor Feyenoord-Legioen
9-5-2017 Biologische horeca, merken en verkoop met elkaar verbinden
8-5-2017 Happietaria Wageningen levert ruim 36.000 euro op

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *