Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Vegetarische Gado Gado nieuw in assortiment
Biologische KOOC-maaltijden vanaf nu bij Ekoplaza

Met de eerste 100% biologische gezonde, dagverse kant-en-klaar maaltijdenservice KOOC willen de makers alle vooroordelen over kant-en-klaar maaltijden van tafel vegen en de perceptie van deze voeding veranderen. Hun maaltijden zijn vanaf vandaag ook verkrijgbaar in de winkels van Ekoplaza. De maaltijden zijn samengesteld door Ralph Moorman en worden door heel Nederland bezorgd.

Landelijke verkooppunten

Drie kant-en-klaar varianten van KOOC zullen vanaf nu bij Ekoplaza's door het hele land verkrijgbaar zijn. Naast de Rundstoofpot en Kabeljauw maaltijd, is ook de nÚt gelanceerde vegetarische Gado Gado bij Ekoplaza te koop. "We zijn erg blij met de samenwerking. We willen consumenten ondersteunen in een gezonde en biologische levensstijl. De maaltijden van KOOC sluiten daar prima bij aan", aldus Anne Floor Kruitwagen, spacemanager van Udea. Udea is importeur en exporteur van biologische levensmiddelen en tevens franchisegever van de biologische supermarktformule Ekoplaza. KOOC is ook verkrijgbaar voor andere biologische en natuurvoedingswinkels die inkopen bij Udea.

Focus op biologisch en puur

Buiten het feit dat de maaltijden van KOOC biologisch zijn - met uitzondering van de maaltijden met vis, waarbij wildvangst wordt verkozen boven biologische kweekvis - zijn deze zonder ongewenste toevoegingen en vrij van gluten, lactose en case´ne. Daarbuiten voldoen de maaltijden aan de strenge gezondheidscriteria van gezondheidscoach en levensmiddelentechnoloog Ralph Moorman.

Ophalen bij Ekoplaza en via webshop

De KOOC-maaltijden zijn bij de vestigingen van Ekoplaza op te halen en ook in Ekoplaza's webshop te bestellen.

Voor meer informatie: www.kooc.nl

Publicatiedatum: 10-7-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

23-1-2018 Daphne bio(m)ijsje ge´ntroduceerd tijdens de Bio-beurs
16-1-2018 Bistro De Stadshoeve ontvangt EKO-keurmerk Horeca Goud
15-1-2018 Masterclasses en proeverijen op Foodplein Bio-beurs
10-1-2018 Horeca zet in op zoutbewust eten
10-1-2018 Bronzen EKO-keurmerk voor cateraar De Goede Snackbar
10-1-2018 BookDinners: alternatief voor 'dure' boekingssites
2-1-2018 Omzetstijging Exki, maar ook nettoverlies toegenomen
22-12-2017 Afrekenen per gram in Gentse restaurant Lekker GEC
21-12-2017 "Goede voeding om gezond te groeien en te spelen"
21-12-2017 "De groene beweging begint zich te verspreiden in Nederland"
18-12-2017 Vooral festivals populair in groeiende evenementensector
15-12-2017 Nieuw duurzaam restaurant op de Westergasfabriek
13-12-2017 Proeverijen op het Foodplein van de Bio-beurs
11-12-2017 "Tien jaar geleden bio een hype, nu steeds meer grond voor"
5-12-2017 Duurzame inzameling van horeca-afval in Rotterdam
23-11-2017 Omzet leden Koninklijke Horeca Nederland in 2016 met 6,5% gestegen
22-11-2017 Rode Duivels danken WK-kwalificatie aan bio-dieet
21-11-2017 "Bouillon nieuwe thee, koffie en anti-katerdrank ineen"
16-11-2017 Verstrade: nieuw online foodplatform voor de horecamarkt
15-11-2017 Sprice bio-ijsjes genomineerd voor Horecava Innovation Award 2018

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *