Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Kansen voor exposanten én niet-exposanten
Inschrijving Horecava Innovation Award 2018 geopend

De inschrijving voor de Horecava Innovation Award 2018 is geopend. Bedrijven kunnen tot en met 27 oktober hun case insturen. Daarmee maken ze kans om in de voetsporen te treden van eerdere winnaars als Hemelswater, Rosval, IBM, MyOrder, VerdraaidGoed en Flammkuchen Nederland. De Horecava Innovation Award wordt voor de achttiende keer op rij toegekend aan het meest innovatieve product, dienst of concept in de foodservice branche. Alle nominaties zijn op de beursvloer te bekijken in het InnovationLAB. De jury maakt de winnaar bekend op de eerste beursdag van de Horecava, die plaatsvindt van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 in RAI Amsterdam.

De Horecava heeft de vakprijs in het leven geroepen om uitzonderlijke prestaties op het gebied van innovatie zichtbaar te maken en om innovatie in de foodservice branche in Nederland te stimuleren. Elke dienst, product of concept, gelanceerd na 1 januari 2017, komt in aanmerking voor de gerenommeerde prijs. Juryvoorzitter Hayk Simons: "De winnaar en genomineerden krijgen flinke aandacht voor hun product. Voor bedrijven is het winnen van de Award een effectief marketingmiddel dat toegang biedt tot nieuwe markten. Daar kan je niet tegenop adverteren. Ik kan ieder bedrijf aanraden om mee te doen."

Kansen voor exposanten én niet-exposanten

Bijzonder aan de innovatieverkiezing van de Horecava is dat deze openstaat voor álle bedrijven en dus niet alleen voor deelnemende bedrijven aan de vakbeurs. Zo biedt de verkiezing een goed overzicht van belangrijke innovaties in de branche. Inzenden kan in vier categorieën: 1. Food & Beverage, 2. Equipment & Services, 3. Concepts, Interior & Design, 4. Digital, Apps & Social Media. De jury beoordeelt de inzendingen op vier hoofdcriteria: het innovatieve karakter, of ze kansen voor ondernemers bieden om omzet en marges te verhogen, of ze het werken aangenamer maken en of ze de kwaliteit verbeteren. Daarnaast is er een overkoepelende categorie voor duurzaamheid en wordt één inzending beloond met de Karel de Vos Duurzaamheid Award, genoemd naar de initiatiefnemer en jarenlang voorzitter van deze wedstrijd. Deze prijs is voor de innovatie die het meeste blijk geeft van een duurzame, toekomstgerichte visie en die de sector een verfrissende impuls geeft, met een gezonde kans op rendement en geproduceerd met respect voor mens, dier en planeet. Inschrijven kan tot en met 27 oktober op www.horecava.nl, waar ook de wedstrijdcriteria te vinden zijn.

Procedure

De jury van professionals uit de horecawereld maakt op 14 november de shortlist met 16 genomineerden (vier per categorie) bekend die doorgaan naar de Award. Alle genomineerden krijgen daarna de kans om hun project live te presenteren aan de vakjury. Na beoordeling kiest de jury de categoriewinnaars, de Karel de Vos Duurzaamheid Award winnaar en de overall winnaar. De prijsuitreiking vindt plaats op de eerste beursdag, 8 januari, tijdens de officiële opening.

Gratis plek op de beurs

De Horecava heeft tot doel meer bekendheid en zichtbaarheid te geven aan innovaties die van toegevoegde waarde zijn voor de gehele sector. Tijdens de vakbeurs krijgen de 16 genomineerden daarom de beschikking over een display op het InnovationLAB om hun innovatie onder de aandacht te brengen bij de tienduizenden bezoekers van de beurs.

Voor meer informatie: www.horecava.nl

Publicatiedatum: 6-7-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

25-5-2018 16 juni: Open dag Ko-Kalf
25-5-2018 Smaakfeest en rondleidingen bij biologische Tuinderij de Haverkamp
25-5-2018 Lezing Alma Huisken: Dichter bij de bij
24-5-2018 Fête de la nature: 26 mei
23-5-2018 Netwerken op het Francophone Africa Business Forum
23-5-2018 Steeds meer kopers met groot budget aanwezig bij Natural & Organic Products Europe 2018
23-5-2018 Veertien weken lang biologisch eten van lokale en regionale bodem
22-5-2018 Groninger Groentendagen in Eenrum
18-5-2018 Kansen voor mechanische onkruidbestrijding ook in de biologische landbouw
18-5-2018 Fietstocht langs bio-boeren in het Reitdiepdal
18-5-2018 Familie Gravesteyn opent voor de vijfde keer de boerderijdeuren
18-5-2018 Toekomstig CAP beleid: parlementsleden willen eerlijke financiering
18-5-2018 Open Bakkerij Weekend voor vakgenoten bij Gerard & Suus
17-5-2018 Sprekers BioBorrel: Christophe Barnouin (Wessanen) en Ronald van Marlen (Stichting EKO-keurmerk)
17-5-2018 Aankondiging: Eerste internationale bio-handelsbeurs in Madrid
17-5-2018 Van studenten voor studenten
17-5-2018 Biologische Velddag: Kwaliteit smaakt naar meer
15-5-2018 "Bezoekers worden ambassadeurs van het bedrijf"
9-5-2018 'Beleef de Boerderij Bommelerwaard': 21 mei 2018 (2e Pinksterdag)
9-5-2018 Toneelstuk over strijd van boeren en grutto bij bio-boerderij Landzicht

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *