Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CuliFair zet bio in de kijker

Op woensdag 5 en donderdag 6 juli wordt de Grote Markt in Goes omgetoverd tot één groot zomers loungerestaurant. Fairtrade gemeente Goes zet met dit culinaire festival de Zeeuwse cuisine in de schijnwerpers, alsook biologische, fairtrade, en streekproducten. De organisatie heeft hierbij voor ogen bezoekers op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het vakmanschap en de creativiteit van de beste koks van 10 Goese restaurants. Alle gerechten bevatten minimaal een FairTrade ingrediënt én een 'Zeeuws zeker' of biologisch product. Vis bevat het MSC viskeurmerk.

Vriendelijke kennismaking

Bezoekers kiezen en mixen de gerechten naar eigen smaak, waardoor ze voor een bescheiden bedrag (4 tot 6 euro per gerechtje) kennis kunnen maken met verschillende keukens en producten. CuliFair groeit elk jaar en kende in 2016 een bezoekersaantal van circa 6000. Er doen weer 9 restaurants mee! Dit jaar is er ook speciale aandacht voor de jongere fijnproevers. Eén restaurant legt zich toe op speciale kindergerechten. De CuliFair duurt van 12:00 tot 23:00 uur.

Voor meer informatie: www.goesisgoes.nl
Publicatiedatum: