Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lekker naar de boer Bustour

Natuurwinkel Amersfoort neemt klanten mee naar streekleveranciers

Begin dit jaar is Natuurwinkel Amersfoort uitgeroepen tot Beste Grote Biowinkel 2017. Om dit samen met onze klanten te vieren heeft de medewerkers van deze vestiging op 17 juni een bustour georganiseerd langs drie van haar streekleveranciers. "Wij van Natuurwinkel Amersfoort vinden de streek erg belangrijk en hebben daarom een, vaak al jarenlange, samenwerking met producten uit de streek", aldus Willemyn Jacobs van Natuurwinkel Amersfoort.



Boerderij Eyckenstein werd als eerst bezocht met haar antibioticavrije en grasgevoerde Jersey-stierenvlees. Daarna volgde Boerderij Schoonderbeek, waar men kon proeven van de Demeter melk. Tot slot Zorgboerderij 't Paradijs, waar samen met cliënten groenten en eieren werden geproduceerd.



De boeren vertelden vol passie over hun keuzes en intenties van waaruit ze werken. Klanten raken daardoor geïnspireerd, stellen vragen en willen zodoende hun enthousiasme met familie en vrienden delen. Op ieder bedrijf waar langs is gegaan, is een donatie gedaan uit het Groenpas-fonds.















Voor meer informatie: www.natuurwinkel.nl/winkels/natuurwinkel-amersfoort
Publicatiedatum: