Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zomertrend: canvas- en pastelkleuren bij textiel van bio-katoen

Nu de zomer weer in volle gang is, is voor velen het moment aangebroken om hun garderobe weer te vernieuwen. Bij Pure Coverz, webshop met biologisch katoenen woontextiel en stoffen, valt op dat canvas- en pastelkleuren in trek zijn.



Dust dekbedovertrek

Zo heeft het Dust dekbedovertrek van gladde percal van het merk Damai Organics een zomerse poederpastel zalmroze kleur. Damai Organics is de duurzame lijn van de Nederlandse beddengoedspecialist Damai. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% biologische katoen, voorzien van het GOTS-keurmerk, en is geschikt voor dekbedden met een lengte van 200 en 220 centimeter. In dezelfde kleur zijn ook kussenslopen, lakens, top covers en hoeslakens beschikbaar voor standaard matrassen of extra dikke of dunne matrassen.



Butterfly voile

De soepel vallende en licht doorschijnende Butterfly voile met kleurrijk vlinderdessin op een witte achtergrond is geschikt om bloesjes, rokjes of jurkjes (eventueel gevoerd) maken. De voile is ook geschikt als gebruik voor vitrage. De voile is gemaakt van 100% biologische katoen en is geproduceerd volgens GOTS-voorwaarden. Dit betekent dat bij het verbouwen van de katoen en de kleuringen en bewerkingen van de stof het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Make-up tasje

Het make-up tasje van het merk Bo Weevil is handig om mee te nemen op vakantie. Het tasje is gemaakt van naturel kleurige canvas en afgewerkt met een stoere rits, van 100% biologisch katoenen canvas (340 gr/m2), GOTS-gecertificeerd en geproduceerd in India. Het materiaal is ook geschikt om te bedrukken of te borduren.

Voor meer informatie: www.purecoverz.nl
Publicatiedatum: