Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bisschoppelijk zomerbier van brouwerij De Leckere

Op de dag dat de zomer van 2017 aanbreekt lanceert brouwerij De Leckere haar nieuwste bier. Naast het bestaande assortiment bieren is een nieuw biertje beschikbaar met de naam Lichte Gaard. "Met dit nieuwe bier volgt De Leckere de laatste trend in bierland", aldus Niels Olij van de brouwerij. "Lichte Gaard is een licht alcoholisch bier met frisse tonen van rood fruit. Lekker doordrinkbaar, voor de warme zonnige dagen", omschrijft hij de smaak.



Alle ingrediƫnten van het bier, dus ook het rood fruit, zijn 100% biologisch. De naam verwijst naar de (fruit) boomgaard die de bisschop van Utrecht vroeger in de stad had. De Lichte Gaard kent in tegenstelling tot de Donkere Gaard een enkelzijdige bebouwing, waardoor er meer lichtinval is. Dit stuk van de gaard was uitermate geschikt voor het kweken van zomers fruit.

Brouwerij De Leckere

"Wij van De Leckere genieten van het leven. In onze moderne brouwerij brouwen wij, sinds 1997, met passie karakteristieke, onderscheidende en vooral leckere bieren. Echt lekker bier met een eigen smaak voor de hedendaagse genieter", zo omschrijven de brouwers hun activiteiten.

Voor meer informatie:

Brouwerij De Leckere
Molensteijn 3D
NL-3454 PT De Meern
+31 (0)30 2312343
info@deleckere.nl
www.deleckere.nl
Publicatiedatum: