Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Dit gaat vooraf aan het biologische boerderij-ijs van Lidl

Wat er vooraf gaat aan biologische boerderij-ijs van Lidl? De supermarktketen vertelt in een video dat de melk afkomstig is van Jersey koeien van een melkveehouder in Goedereede. De koeien geven romige melk en krijgen een 'dieet' van voer uit de omgeving: klaver en eigen teelt. Dat wordt vervolgens machinaal vermengd.

Op de IJshoeve in Stellendam wordt de melk dagelijks dagvers geleverd. De melk komt in de melkopslag terecht, waar het wordt gemixt met andere ingrediŽnten tot een kant-en-klare ijsmix. Wat dan nog rest is het afvullen in emmers.

Benieuwd naar de werkwijze? Bekijk dan onderstaande video.


Bron: Lidl

Publicatiedatum: 13-6-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

15-12-2017 Kaas in ít Bakkie beste kant-en-klaar product van het jaar
14-12-2017 Gedupeerde pluimveehouders dagvaarden NVWA om fipronil
13-12-2017 EC geen bezwaar tegen steunmaatregelenpakket BelgiŽ fipronilcrisis
11-12-2017 "Optellen meetonzekerheid bij analyseresultaat fipronil niet nodig"
11-12-2017 ďVogelgriepuitbraak komt als verrassingĒ
7-12-2017 "Belangrijk dat biologisch geen massaproduct wordt"
7-12-2017 "Aanvoer en prijs biologische melk voorspelbaarder"
7-12-2017 NVWA: "fipronil-gehalte in winkeleieren nog steeds te hoog"
1-12-2017 Optimisme biologische geitenboeren De Lange in Leersum na hoorzitting
28-11-2017 Biologische garantieprijs december +1,00 naar 51,75 euro
28-11-2017 "'s Werelds enige USDA-gecertificeerde Goudse kaas"
27-11-2017 Nu ook geitenkazen van Heerlijkheid MariŽnwaerdt
27-11-2017 Ook dierenleed bij productie Italiaanse biologische kaasspecialiteiten
24-11-2017 Onderzoek mengteeltkuilen met vochtige peulvruchten en granen
23-11-2017 "Vreesden faillissement, weglopen kon niet"
23-11-2017 FrieslandCampina: "Kraan dicht bij naderend plafond verwerkingscapaciteit"
22-11-2017 'Oudlander' wint brons op de World Cheese Awards
16-11-2017 Natuurlijk Genoegen investeert in eigen hooidrogerij en vrijloopstal
16-11-2017 Jan Duijndam wint OndernemersPrijs Haaglanden 2018
14-11-2017 Nieuw: biologische brok voor kaasmakers

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *