Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sappenlijn Eerste Hulp Van Schulp breidt uit met Puur Kersensap

Sinds kort hebben de sapmakers van Schulp een achtste sapvariant toegevoegd aan de Eerste Hulp Van Schulp sappenlijn, namelijk Puur Kersensap: zure kersen (Morellen) geperst tot biologisch sap. Het sap is zonder suiker, geur-, kleur- of smaakstoffen.



Afgelopen jaar kreeg Schulp een toenemende vraag naar puur kersensap voor uiteenlopende gezondheidsredenen en toepassingen. Zo wordt in diverse media kersensap steeds vaker gelinkt met het verlichten van gewrichtskwalen zoals reumatische pijnen en jichtklachten. Daarnaast gebruiken sporters het sap na het sporten voor spierherstel. Ook zou zure kers mogelijk bijdragen aan verbeterde melatonine waarde voor een goede nachtrust.



Deze nieuwe smaakvariant is direct gebotteld in de nieuwe model fles van Schulp. Om de zuivere smaak en kwaliteit nog beter tot zijn recht te laten komen is deze fles uitgevoerd in donker glas. Hierdoor heeft UV-straling geen invloed op het sap waardoor de gezonde eigenschappen als vitamines, mineralen, voedingsvezels en dergelijke beter behouden blijven.

Voor meer informatie: www.ehvs.nl
Publicatiedatum: