Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
7 juni, Swifterbant

Biocafé krijgt derde editie

Het biocafé, dat 12 april van start ging, is inmiddels in volle gang. De eerste biologische telers hebben zich inmiddels aangemeld tijdens de 2e bijeenkomst op 10 mei. Ook deze bijeenkomst was goed bezocht en er vond goede discussie plaats. Tevens werd besloten om het biocafé niet steeds de 2e, maar de 1e woensdag van de maand plaats te laten vinden.

Het biocafé is een goede gelegenheid om collegatelers te spreken en om met elkaar goede discussies over actuele vragen te hebben. Het biocafé is het eerste initiatief vanuit de Bioacademie, ingezet door Delphy en Van Tafel naar Kavel. Doel van het biocafé is om biotelers in een informele sfeer de mogelijkheid te geven actuele teeltvragen bij ervaren adviseurs en collegatelers neer te leggen en een gericht advies daarover te krijgen. Daarnaast is het doel biotelers elkaar te laten ontmoeten na afloop van het 'spreekuur'.

Komende woensdag 7 juni vindt daarom het 3e biocafé plaats. De avond is ook open voor geïnteresseerde telers, zodat men kennis kan maken met het concept.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.
Publicatiedatum: