Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Slow down en relax

Een tandje terug op de Appelparade 2017

De Appelparade die jaarlijks op de Olmenhorst in Lisserbroek plaatsvindt, wordt vanaf dit jaar omgebouwd tot een randstedelijk groen voorjaarsfeestje. Met eerlijke producten, afvalscheiding, natuurlijk spelen, muziek en theater. Slow down en relax is het motto op 4 en 5 juni. Het festival met meer dan zestig stands en tientallen activiteiten is voor alle leeftijden en perfect voor ouders met kinderen.
 

Slow bike wedstrijd

Dit komt tot uiting in de slow bike wedstrijd, in de wedstrijd paalzitten, in de diverse massages en in de Balinese schoonheidsceremonie met biologische producten. Daarbij is er biologisch eten, fair trade kleding en schminken voor het goede doel: kinder kanker genezing. Ook kunnen mensen kennis maken met de nieuwe, eerlijke, live dating app Halloooo.
 

Feestje voor de wereld

De nieuwe organisatoren Jan Paul Reij en Tjitske Ypma vinden het een eer de Appelparade te mogen organiseren. Tjitske: "We bouwen de Appelparade de komende jaren uit tot een feestje voor jezelf en voor de wereld. Net zoals we PuurFair op 17 september in de Westergasfabriek in Amsterdam groen organiseren."
 
Voor meer informatie: www.appelparade.nl
Publicatiedatum: