Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




19 juni
EKO-netwerklunch voor chefs en restaurateurs

25% van de restaurantbezoekers verkiest een restaurant met duurzaamheidskeurmerk boven een gewoon restaurant. 70% vindt duurzaamheid belangrijk bij de keuze voor een restaurant. Werk aan de winkel dus voor veel horecabedrijven. Daarom organiseert Stichting EKO-keurmerk een informatieve netwerklunch op maandag 19 juni 2017 met als thema: Hoe speel je als horecabedrijf in op de trend van duurzame biologische voeding? Stichting EKO-keurmerk ondersteunt horecabedrijven met advies, netwerkcontacten en een certificeringsprogramma voor horeca, catering en/of evenementen.
 
Tijdens de lunch krijgt de deelnemer allerhande kennis en tips aangereikt waarmee hij/zij serieus werk kan maken met verduurzaming van een horecabedrijf. Onderwerpen van gesprek zijn bijvoorbeeld: wat betekent de duurzame keuze die je maakt voor je menukaart, hoe houd je het betaalbaar, wat doe je met bestaande leveranciers, waar haal je de benodigde kennis? De deelnemer kan ervaringen uitwisselen met collega's, vragen stellen aan leveranciers, ideeŽn opdoen en kennis vergaren. Behalve naar food & beverage wordt ook gekeken naar andere aspecten van de bedrijfsvoering, zoals MVO en de keuze en opleiding voor personeel.
 
Locatie: Restaurant Pllek in Amsterdam-Noord
Datum: 19 juni 2017
Tijdstip: 12.00 tot 15.00 uur.

Voor de lunch worden verschillende biologische ingrediŽnten gebruikt. Daarnaast is een aantal leveranciers van mooie biologische producten aanwezig om hun producten te laten zien en proeven. Er is plaats voor maximaal 40 chefs en restaurateurs. Ook cateraars zijn welkom. Aanmelden kan via het digitale inschrijfformulier. Deelname is kosteloos, maar alleen voor beslissers. Deelnemers ontvangen een bevestiging en een routebeschrijving.

Voor meer informatie,
Andre Brouwer
Stichting EKO-keurmerk
T: 06-22198089

Publicatiedatum: 31-5-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

25-5-2018 16 juni: Open dag Ko-Kalf
25-5-2018 Smaakfeest en rondleidingen bij biologische Tuinderij de Haverkamp
25-5-2018 Lezing Alma Huisken: Dichter bij de bij
24-5-2018 FÍte de la nature: 26 mei
23-5-2018 Netwerken op het Francophone Africa Business Forum
23-5-2018 Steeds meer kopers met groot budget aanwezig bij Natural & Organic Products Europe 2018
23-5-2018 Veertien weken lang biologisch eten van lokale en regionale bodem
22-5-2018 Groninger Groentendagen in Eenrum
18-5-2018 Kansen voor mechanische onkruidbestrijding ook in de biologische landbouw
18-5-2018 Fietstocht langs bio-boeren in het Reitdiepdal
18-5-2018 Familie Gravesteyn opent voor de vijfde keer de boerderijdeuren
18-5-2018 Toekomstig CAP beleid: parlementsleden willen eerlijke financiering
18-5-2018 Open Bakkerij Weekend voor vakgenoten bij Gerard & Suus
17-5-2018 Sprekers BioBorrel: Christophe Barnouin (Wessanen) en Ronald van Marlen (Stichting EKO-keurmerk)
17-5-2018 Aankondiging: Eerste internationale bio-handelsbeurs in Madrid
17-5-2018 Van studenten voor studenten
17-5-2018 Biologische Velddag: Kwaliteit smaakt naar meer
15-5-2018 "Bezoekers worden ambassadeurs van het bedrijf"
9-5-2018 'Beleef de Boerderij Bommelerwaard': 21 mei 2018 (2e Pinksterdag)
9-5-2018 Toneelstuk over strijd van boeren en grutto bij bio-boerderij Landzicht

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *