Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In de categorie foodretailer

Yoghurt Barn retailondernemer van het jaar

Yoghurtwinkel Yoghurt Barn is op 18 mei uitgeroepen tot retailondernemer van het jaar, samen met cosmeticabedrijf Rituals en kantoorwinkel Paagman. De titel is een initiatief van platform over stedelijke ontwikkeling VG Visie, vastgoedadviseur Cushman & Wakefield en de Nederlandse Raad Winkelcentra (NRW). Yoghurt Barn werd winnaar in de categorie 'foodretailer'. Binnen deze categorie legde Yoghurt Barn het af tegen Jumbo Foodmarkt (versmarkt met uitgebreid foodassortiment) en Stach (gevarieerde kant-en-klaar maaltijden).



"Foodretail heeft veel groei doorgemaakt in de laatste jaren en zorgt voor diversiteit in de winkelstraat. De finalisten tonen daadkracht en lef en weten wat ondernemerschap is. Stuk voor stuk cruciale eigenschappen in een sector die zo ingrijpend en zo snel verandert. Deze ondernemers bewijzen dat de consument nog steeds merkentrouw is zolang het merk maar oprecht en sympathiek is", aldus directeur Brigit Gerritse van de Nederlandse Raad Winkelcentra (NRW).

De initiatiefnemers deden gezamenlijk onderzoek naar 'winnende' retailconcepten. Een adviesraad koos een shortlist van potentiƫle winnaars uit honderd retailondernemers. Ook het publiek stemde mee.

Voor meer informatie: yoghurtbarn.nl
Publicatiedatum: