Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




In de categorie foodretailer
Yoghurt Barn retailondernemer van het jaar

Yoghurtwinkel Yoghurt Barn is op 18 mei uitgeroepen tot retailondernemer van het jaar, samen met cosmeticabedrijf Rituals en kantoorwinkel Paagman. De titel is een initiatief van platform over stedelijke ontwikkeling VG Visie, vastgoedadviseur Cushman & Wakefield en de Nederlandse Raad Winkelcentra (NRW). Yoghurt Barn werd winnaar in de categorie 'foodretailer'. Binnen deze categorie legde Yoghurt Barn het af tegen Jumbo Foodmarkt (versmarkt met uitgebreid foodassortiment) en Stach (gevarieerde kant-en-klaar maaltijden).



"Foodretail heeft veel groei doorgemaakt in de laatste jaren en zorgt voor diversiteit in de winkelstraat. De finalisten tonen daadkracht en lef en weten wat ondernemerschap is. Stuk voor stuk cruciale eigenschappen in een sector die zo ingrijpend en zo snel verandert. Deze ondernemers bewijzen dat de consument nog steeds merkentrouw is zolang het merk maar oprecht en sympathiek is", aldus directeur Brigit Gerritse van de Nederlandse Raad Winkelcentra (NRW).

De initiatiefnemers deden gezamenlijk onderzoek naar 'winnende' retailconcepten. Een adviesraad koos een shortlist van potentiŰle winnaars uit honderd retailondernemers. Ook het publiek stemde mee.

Voor meer informatie: yoghurtbarn.nl

Publicatiedatum: 19-5-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

23-1-2018 Daphne bio(m)ijsje ge´ntroduceerd tijdens de Bio-beurs
16-1-2018 Bistro De Stadshoeve ontvangt EKO-keurmerk Horeca Goud
15-1-2018 Masterclasses en proeverijen op Foodplein Bio-beurs
10-1-2018 Horeca zet in op zoutbewust eten
10-1-2018 Bronzen EKO-keurmerk voor cateraar De Goede Snackbar
10-1-2018 BookDinners: alternatief voor 'dure' boekingssites
2-1-2018 Omzetstijging Exki, maar ook nettoverlies toegenomen
22-12-2017 Afrekenen per gram in Gentse restaurant Lekker GEC
21-12-2017 "Goede voeding om gezond te groeien en te spelen"
21-12-2017 "De groene beweging begint zich te verspreiden in Nederland"
18-12-2017 Vooral festivals populair in groeiende evenementensector
15-12-2017 Nieuw duurzaam restaurant op de Westergasfabriek
13-12-2017 Proeverijen op het Foodplein van de Bio-beurs
11-12-2017 "Tien jaar geleden bio een hype, nu steeds meer grond voor"
5-12-2017 Duurzame inzameling van horeca-afval in Rotterdam
23-11-2017 Omzet leden Koninklijke Horeca Nederland in 2016 met 6,5% gestegen
22-11-2017 Rode Duivels danken WK-kwalificatie aan bio-dieet
21-11-2017 "Bouillon nieuwe thee, koffie en anti-katerdrank ineen"
16-11-2017 Verstrade: nieuw online foodplatform voor de horecamarkt
15-11-2017 Sprice bio-ijsjes genomineerd voor Horecava Innovation Award 2018

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *