Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Traditionele wijsheid om jezelf goed te voeden en te voelen

Eat Right

Dol op je gezondheid, maar krijg je inmiddels een sik van al die artikelen die je vertellen dat je alleen plantjes, geen koolhydraten of alleen maar proteïne moet eten? Eat Right doet het anders. Het is een nieuw boek over gezond eten en positieve energie. Geschreven door Nick Barnard, de oprichter van het merk Rude Health. Hij leert ons terug te gaan naar de basis: net als onze voorouders genieten van veelzijdige, natuurlijke ingrediënten op pure wijze bereid: rauw, gekookt, ontkiemd, gezouten of gefermenteerd.



In Eat Right vind je 135 heerlijke gezonde recepten en volop eenvoudige technieken voor het bereiden van je eigen boter, yoghurt, zuurkool, bouillon, kimchi, kefir en kombucha. Daarnaast verrijkt Nick Barnard je kennis over voedsel, over de herkomst, voedingswaarde en smaak. Hij geeft je ideeën en advies over hoe je jezelf kunt voeden met gewone ingrediënten. Hoe haal je bijvoorbeeld de maximale voedingswaarde uit noten zonder dat je daar peperdure apparaten voor hoeft te kopen.



Rude Health

Rude Health is het merk van Nick en Camilla Barnard. Rude Health maakt gezonde natuurlijk producten zoals muesli en granola, plantaardige melk en voedzame snackrepen. Het merk komt voort uit dezelfde filosofie als het boek: om je te voeden met zoveel mogelijk goede energie. Alle ingrediënten in Rude Health producten zijn 100% natuurlijk en herkenbaar. Ze zitten vol met voedzame energie, en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen, verdikkingsmiddelen, smaakmakers of andere rotzooi. In Nederland te koop bij natuurvoedingswinkels en diverse supermarkten als Albert Heijn, Holland & Barret en Marqt.


To be in rude health (Engelse uitdrukking): in blakende gezondheid verkeren en tjokvol energie zitten.

Auteur

Nick Barnard is voedingsexpert. Nick ergerde zich aan voorbewerkte voedingsmiddelen en moderne productietechnieken. Hij wilde op een positieve manier
de regie terugkrijgen over zijn voeding en zijn gezondheid. Hij richtte samen met zijn vrouw Rude Health op, waarmee hij vele prijzen won. Nick is verder stuntvlieger in het Breitling WingWalk Team, Wereldkampioen Havermout 2013 (categorie Specialties) en auteur van vijftien boeken, vooral over eten. Een actieve vent, die het als zijn levensmissie ziet om mensen te overtuigen het beste uit zichzelf te halen. Zijn uitgangspunt is net zo simpel als goed gefundeerd – haal maximale kracht uit traditionele ingrediënten en maak er iets lekkers van.

Voor meer informatie: www.unieboekspectrum.nl
Publicatiedatum: