Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
15 t/m 17 november in Brussel: Organic Innovation Days

Innovaties gezocht die kracht van de biosector uitdragen

Ondernemen in de biologische sector vraagt vakmanschap en nieuwsgierigheid. Om goed voedsel te produceren met respect voor de bodem, met aandacht voor dieren en gericht op zo weinig mogelijk bewerking, bedenken ondernemers zelf en met onderzoekers oplossingen. Het TP Organics platform maakt die innovatieve kracht van de sector zichtbaar tijdens de Organic Innovation Days.
 
Van 15 tot 17 november 2017 wordt de derde editie van dit evenement gehouden in Brussel. Bionext roept biologische ondernemers en onderzoekers op om hun innovaties aan te melden. Innovaties uit eerdere jaren waren bijvoorbeeld: een machine om graan zo te zaaien dat onkruiddruk aanzienlijk vermindert of een softwaretool om kennis over certificaten, import en productiehoeveelheden voor een bepaald product te koppelen en zo fraude op te sporen.
 
Het gaat dit jaar om de volgende thema's:
  1. Verbetering van bodemkwaliteit in de biologische akkerbouw
  2. Geschikte en robuuste dierhouderijsystemen
  3. Innovatie voor duurzame diëten.
Per thema wordt één innovatie geselecteerd. Bent u geselecteerd, dan mag u uw innovatie op 16 november 2017 presenteren in Brussel voor een internationaal publiek.
 

Aanmelden

Meld innovaties uiterlijk op 31 juli 2017. Vul daarvoor dit document in (Engels) en stuur dit op naar info@tporganics.eu. Zet bij het onderwerp van het e-mailbericht: OID_2017_theme1,2 of 3_titel innovatie. Invullen neemt circa een uur in beslag en één (of 1,5) dag in Brussel.
 

Wat levert het op?

Een publiek uit andere lidstaten, veel media-aandacht, inspirerende presentaties van andere innovaties.
 
Voor meer informatie: blom@bionext.nl, 030-2339983
Publicatiedatum: