Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dineren in een koeienstal

Koelinaire ervaring bij Rotaryclub Etten-Leur

Rotaryclub Etten-leur organiseerde op 13 mei een unieke 'koe'linaire ervaring. Daar kookten zij in de stal tussen de koeien. Na het 'boeh'-geroep van onze gastvrouwen en een amuse door de boer en een aperitiefje schuiven werd aangeschoven voor een 'boe'iend viergangendiner met biologische gerechten en een bij elkaar gegraasd toepasselijk wijnarrangement. De locatie was snel gevonden. Mede-organisator Jack Verhulst runt namelijk zelf een biologische veehouderij.



Maximaal 80 personen konden deelnemen aan deze culinaire ervaring waarbij de leden van Rotaryclub Etten-Leur zich van hun beste kant lieten zien.



Klik hier voor de overige foto's.

Bron: Rotary
Publicatiedatum: