Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mureda Fizzy verkozen tot zomerwijn van het jaar

Het was een hit op ProWein (de wijnvakbeurs in Düsseldorf) en mag met recht de ultieme biologische zomerwijn van 2017 worden genoemd. Deze twee mousserende wijnen zitten in een eigentijdse fles, zijn verkrijgbaar in rosé en wit en hebben een alcoholgehalte van 8,5%. Beide wijnen hebben een schroefdop in plaats van een kurk.



Fizzy wit (Mousserende Frizzante) uit Spanje won ook nog eens zilver op de Challenge International du Vin (Bordeaux). Eerder deze maand werd Mureda al uitgeroepen tot de beste wijnmaker van Castilla-la-Mancha.

Beide wijnen zijn gebaseerd op de Mureda Drágora. De witte Fizzy bestaat uit Chardonnay, Sauvignon Blanc en Muskat en de rosé bestaat volledig uit Grenache.
Mureda gebruikt voor al haar wijnen alleen haar eigen druiven en koopt geen druiven in bij ander wijnboeren. Dat heeft een positief effect op de kwaliteit, namelijk gezonde druiven, perfect oogstmoment, juiste snelheid en hygiëne. Maar het heeft ook effect op de prijs. De wijn kan aan de consument worden aangeboden voor 3,99 euro per fles (en drie voor 10 euro). Zo biedt deze terras- en zomerwijn de mogelijkheid voor het natuurvoedingskanaal om de omzet met Pinksteren een positieve duw te geven. Natrada levert posters bij deze actie.

Voor meer informatie:
informatie@natrada.nl
www.natrada.nl
T: 055-5337799
Publicatiedatum: