Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Buiteman introduceert biscuits met gerijpte Goudse kaas&bieslook

Buiteman heeft haar lijn hartige biscuits uitgebreid met een nieuwe variant: gerijpte Goudse kaas met bieslook. De zachte en aromatische smaak van dit populaire kruid combineert goed met de pittige smaak van de Goudse kaas. De biscuits hebben een crunchy bite, welke goed tot zijn recht komt als de biscuits even verwarmd worden in de oven of magnetron. De biscuits zijn geschikt om op tafel te zetten tijdens de borrel.

Al bijna 60 jaar worden de biscuits van Buiteman bereid op ambachtelijke wijze volgens traditioneel familierecept en worden deze uitsluitend in de oven gebakken. De biscuits kenmerken zich door het gebruik van ingrediŰnten als authentieke gerijpte kazen van Nederlandse bodem.



Volgende week is Buiteman aanwezig op de PLMA in Amsterdam die dit jaar plaats vind op 16 en 17 mei (stand F-8126). De kaasbiscuits met gerijpte Goudse kaas en bieslook zijn geselecteerd als innovatie voor de New Product Expo. Voor meer informatie of het plannen van een afspraak; sales@buiteman.com of 076 5042480.

De biscuits van Buiteman zijn verkrijgbaar via Udea (www.udea.nl) en De Nieuwe Band (www.nieuweband.nl).

Publicatiedatum: 12-5-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

18-8-2017 Oogst bio-granen bijna afgerond
9-8-2017 Nieuw: gluten- en suikervrije bakmixen van Nutridia
8-8-2017 De Picknick-Kar is klaar voor markten en evenementen
21-7-2017 TerraSana presenteert kleurrijke vernieuwde broodlijn
5-7-2017 Historische relatie Korenmolen en biobakkerij in ere hersteld
23-6-2017 Omzet bio-brood in servicesupers stijgt ruim een kwart in 2016
19-6-2017 Biologisch zuurdesembrood uit Eindhoven: Het Hoevebroodt
12-6-2017 "Jammer dat Skal niet meer in staat is om mee te denken"
6-6-2017 Basisprijs bio-graanpool Agrifirm bedraagt 338,78 euro per ton baktarwe
24-5-2017 Bio-granen op windkracht
19-5-2017 Zeeuwse bio-bakker zet haar deuren wagenwijd open
1-5-2017 Belgen bakken bio-brood met buitenlands bakgraan
28-4-2017 "Geen molen verwerkt grondstoffen zo zuiver als de Treffler molen"
19-4-2017 Tritordeum: graan met 40% minder gluten-eiwitten dan tarwe
10-4-2017 Nominatie voor bio-baktarwe uit de Groningse Graanrepubliek
10-4-2017 "Bio-certificaat hoeft geen grote drempel te zijn"
20-3-2017 Stadsbakkerij Broodt bakt culinair brood voor restaurant De Lindehof
20-3-2017 Desembroden met een moderne kijk op de toekomst
16-3-2017 Kunstmest bij gangbare tarweteelt goed voor 40% CO2-uitstoot
2-3-2017 Nieuw: haverkoeken van Billy's Farm

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *