Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Happietaria Wageningen levert ruim 36.000 euro op

Happietaria Wageningen is ten einde. Vanaf 29 maart tot en met 26 april kon jong en oud eten bij pop-up restaurant Happietaria Wageningen. De volledige opbrengst gaat naar een project van Tear om de toegang tot de gezondheidszorg in India te verbeteren. Op 26 april sloot Happietaria Wageningen af met een All You Can Eat, waarbij de lekkerste gerechten voor een laatste keer werden geserveerd. Tot nu toe staat de teller van de opbrengst op 36.157,80 euro. Dit is de hoogste opbrengst ooit van Happietaria Wageningen.


 
Een maand lang draaide het restaurant, gelegen op Rustenburg 5, op vele vrijwilligers. Rond de 150 vrijwilligers hebben overdag en 's avonds geholpen in de voorbereiding, keuken, afwas en in de bediening. Daarnaast heeft een groot aantal sponsoren een bijdrage geleverd aan de opbrengst van 36.157,80 euro. Een prachtig bedrag voor de meest kwetsbare mensen in India, vindt de organisatie. 
 

Heel Wageningen Bakt

Happietaria Wageningen organiseerde daarnaast Heel Wageningen Bakt op 1 april, een bakwedstrijd voor jong en oud. 26 deelnemers lieten hun taart beoordelen door de jury, bestaande uit oud deelnemers van 'Heel Holland Bakt'. De winnende Pêche Melba taart, gemaakt door Senna Janssen, heeft een week lang op de menukaart gestaan. De bakwedstrijd was een groot succes en heeft veel naamsbekendheid opgeleverd.
 
Voor meer informatie: www.happietariawageningen.nl

Publicatiedatum: 8-5-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

21-7-2017 Foodtruck Vrij Voedsel krijgt EKO-keurmerk Goud
18-7-2017 Eerste festival in Nederland met Gouden EKO-keurmerk
18-7-2017 Een speciaalbiertje en frietje uit één en dezelfde aardappel
17-7-2017 Steinbeisser viert 5-jarig jubileum met biologische haute cuisine
14-7-2017 Individueel verpakte bio-aardappel voor in de magnetron
10-7-2017 Biologische KOOC-maaltijden vanaf nu bij Ekoplaza
4-7-2017 Biorestaurant The Barn Food opent in augustus in Hoog Catharijne
29-6-2017 Finalisten Gaia Green Awards bekend
29-6-2017 Gemeente struikelt over terras Leids bio-restaurant
27-6-2017 Nieuw bio-restaurant in Brussel: 't Alternatives
21-6-2017 Dönerzaak krijgt Zilveren EKO-keurmerk
20-6-2017 Veel belangstelling vanuit cateraars voor EKO-netwerklunch
9-6-2017 Exki trekt stekker uit vestigingen New York
30-5-2017 Foodfestivals grootste groeier in drukke festivalmarkt
29-5-2017 Ronde van Amsterdam: demarrage van Dutch Special telers
24-5-2017 Ontbijt Atelier Thisis7.am opent in Amsterdam
19-5-2017 Yoghurt Barn retailondernemer van het jaar
17-5-2017 Gents bio-restaurant sluit op emotionele wijze haar deuren
16-5-2017 Biologische friet voor Feyenoord-Legioen
9-5-2017 Biologische horeca, merken en verkoop met elkaar verbinden

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *