Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Happietaria Wageningen levert ruim 36.000 euro op

Happietaria Wageningen is ten einde. Vanaf 29 maart tot en met 26 april kon jong en oud eten bij pop-up restaurant Happietaria Wageningen. De volledige opbrengst gaat naar een project van Tear om de toegang tot de gezondheidszorg in India te verbeteren. Op 26 april sloot Happietaria Wageningen af met een All You Can Eat, waarbij de lekkerste gerechten voor een laatste keer werden geserveerd. Tot nu toe staat de teller van de opbrengst op 36.157,80 euro. Dit is de hoogste opbrengst ooit van Happietaria Wageningen.


 
Een maand lang draaide het restaurant, gelegen op Rustenburg 5, op vele vrijwilligers. Rond de 150 vrijwilligers hebben overdag en 's avonds geholpen in de voorbereiding, keuken, afwas en in de bediening. Daarnaast heeft een groot aantal sponsoren een bijdrage geleverd aan de opbrengst van 36.157,80 euro. Een prachtig bedrag voor de meest kwetsbare mensen in India, vindt de organisatie. 
 

Heel Wageningen Bakt

Happietaria Wageningen organiseerde daarnaast Heel Wageningen Bakt op 1 april, een bakwedstrijd voor jong en oud. 26 deelnemers lieten hun taart beoordelen door de jury, bestaande uit oud deelnemers van 'Heel Holland Bakt'. De winnende PÍche Melba taart, gemaakt door Senna Janssen, heeft een week lang op de menukaart gestaan. De bakwedstrijd was een groot succes en heeft veel naamsbekendheid opgeleverd.
 
Voor meer informatie: www.happietariawageningen.nl

Publicatiedatum: 8-5-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

24-5-2017 Ontbijt Atelier Thisis7.am opent in Amsterdam
19-5-2017 Yoghurt Barn retailondernemer van het jaar
17-5-2017 Gents bio-restaurant sluit op emotionele wijze haar deuren
16-5-2017 Biologische friet voor Feyenoord-Legioen
9-5-2017 Biologische horeca, merken en verkoop met elkaar verbinden
24-4-2017 Organic Tasting Diner: speciale dinereditie Bio Proeflokaal
24-4-2017 "Biologisch? Ik ben daar niet zo van..."
21-4-2017 Gewapende overval op bio-snackbar in Amsterdam
21-4-2017 KOOC opent eerste verkooppunt in Zaltbommel
21-4-2017 Genomineerden Gaia Green Awards 2017 bekendgemaakt
20-4-2017 Pomms' opent vestiging in Zoetermeer
20-4-2017 Deens ziekenhuis serveert 75% biologisch voedsel
18-4-2017 Foodplein Festival Fier wederom volledig biologisch
14-4-2017 1.200 Belgische bedrijven krijgen biologische kant-en-klaarmaaltijden
14-4-2017 Willem&Drees en Beebox gaan verder als Willem&Drees
13-4-2017 Baristakampioenschappen Noord Nederland met biologische melk
13-4-2017 Wisseling van de wacht bij Restaurant Loff
13-4-2017 Nieuw: Jersey kaaskroket omhuld met speltpaneermeel
6-4-2017 "Biologisch niet gezonder? Dat vind ik een vorm van onwetendheid"
3-4-2017 Dapp Babyhapp: krieltjes voor de allerkleinsten

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *