Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Happietaria Wageningen levert ruim 36.000 euro op

Happietaria Wageningen is ten einde. Vanaf 29 maart tot en met 26 april kon jong en oud eten bij pop-up restaurant Happietaria Wageningen. De volledige opbrengst gaat naar een project van Tear om de toegang tot de gezondheidszorg in India te verbeteren. Op 26 april sloot Happietaria Wageningen af met een All You Can Eat, waarbij de lekkerste gerechten voor een laatste keer werden geserveerd. Tot nu toe staat de teller van de opbrengst op 36.157,80 euro. Dit is de hoogste opbrengst ooit van Happietaria Wageningen.


 
Een maand lang draaide het restaurant, gelegen op Rustenburg 5, op vele vrijwilligers. Rond de 150 vrijwilligers hebben overdag en 's avonds geholpen in de voorbereiding, keuken, afwas en in de bediening. Daarnaast heeft een groot aantal sponsoren een bijdrage geleverd aan de opbrengst van 36.157,80 euro. Een prachtig bedrag voor de meest kwetsbare mensen in India, vindt de organisatie. 
 

Heel Wageningen Bakt

Happietaria Wageningen organiseerde daarnaast Heel Wageningen Bakt op 1 april, een bakwedstrijd voor jong en oud. 26 deelnemers lieten hun taart beoordelen door de jury, bestaande uit oud deelnemers van 'Heel Holland Bakt'. De winnende Pêche Melba taart, gemaakt door Senna Janssen, heeft een week lang op de menukaart gestaan. De bakwedstrijd was een groot succes en heeft veel naamsbekendheid opgeleverd.
 
Voor meer informatie: www.happietariawageningen.nl

Publicatiedatum: 8-5-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

16-11-2017 Verstrade: nieuw online foodplatform voor de horecamarkt
15-11-2017 Sprice bio-ijsjes genomineerd voor Horecava Innovation Award 2018
15-11-2017 Restaurant Natuurlijk winnaar horeca duurzaamheidsaward
10-11-2017 Deventer Stadsboeren halen voedsel uit de anonimiteit
8-11-2017 Ekoland bij de EKO-netwerklunch
2-11-2017 Restaurant Vork & Mes heropent als catering- en evenementencentrum
2-11-2017 Dapp Frietwinkel Den Haag sluit deuren
1-11-2017 Deense bio-telers richten zich op Duitse gastronomie
31-10-2017 Biologisch cateraar haalt 1.400 euro op voor stichting De Vrolijkheid
30-10-2017 Spirit in De Groene Passage gaat uitbreiden
24-10-2017 "Onderscheiding Stichting Duurzame Horeca dik verdiend"
23-10-2017 Ekomenu uitgeroepen tot beste maaltijdbox
17-10-2017 "Dankzij nieuwe oogst weer volop bio-frites beschikbaar"
4-10-2017 Chefkoks zetten bio op de (menu)kaart bij TasteXL-Market
28-9-2017 Nieuwe Air France-dochter Joon zet in biologisch
26-9-2017 Biologisch kipnuggets-restaurant opent deuren in VS
21-9-2017 Doozo gaat verder als Ekomenu
14-9-2017 La Place opent eerste restaurants in nieuwe Hudson’s Bay warenhuizen
14-9-2017 Economische groei horecasector ook zichtbaar op Gastvrij Rotterdam
12-9-2017 Puur! hotspots ontvangen Foodiebox

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *