Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Georganiseerd door de Smaakspecialist op Landgoed Anneville
Organic Tasting Diner: speciale dinereditie Bio Proeflokaal

Op vrijdag 19 mei wordt het Koetshuis op landgoed Anneville eenmalig omgedoopt tot het Bio Proeflokaal. Een pop-up restaurant voor één avond op een unieke locatie, waar men kan genieten van een Organic Tasting Diner. Met het Bio Proeflokaal nodigt de Smaakspecialist mensen uit om de biologische keuken op een bijzondere manier te komen ontdekken.

Vorstelijk dineren  

Op het idyllische landgoed Anneville in Ulvenhout kookt RAVANELLO een biologisch 4-gangen diner met producten van de Smaakspecialist, aangevuld met pure biologische groenten- en zuivelproducten uit de regio. Het menu bestaat uit verrassende smaakcombinaties en creatieve bereidingen, zoals zeebaars met citrusvruchten en een dessert van rabarber en aardbeien. Kortom, een avond vorstelijk én biologisch tafelen met vrienden of familie in een waar Koetshuis.



De wereld van biologisch eten

De Smaakspecialist, van de biologische merken Smaakt, BioToday en RAW Organic Food, heeft als missie verantwoorde voeding voor iedereen toegankelijk te maken. Het Bio Proeflokaal is een uniek concept ontwikkeld door de Smaakspecialist, waarmee mensen letterlijk kennis kunnen maken met de wereld van biologisch eten. Directeur Pieter Dirven: "We hebben de ambitie om dagelijks zo veel mogelijk mensen te inspireren om verantwoord te eten. We doen dit al met onze merken en via foodplatform Organic Kitchen. Met het Bio Proeflokaal openen we letterlijk de deuren naar de wereld van biologisch eten. Na het succesvolle pop-up shop en restaurant in hartje Breda organiseren we nu een speciaal Bio Proeflokaal diner op Landgoed Anneville. Een mooie plek om onze passie voor biologisch eten in ons jubileumjaar te delen en mensen te inspireren met een Organic Tasting Diner."

12,5 jarig jubileum

De Smaakspecialist bestaat dit jaar 12,5 jaar. In dat kader vinden er op 19 en 20 mei nog meer activiteiten plaats op Landgoed Anneville. Zo wordt er een KidsProefles gegeven, waarbij kinderen leren over biologische voeding én zelf gaan kokerellen. Voor zakelijke relaties vindt er een Organic Business Lunch plaats en de echte foodies kunnen hun hart ophalen tijdens BioToday Brekkie Time met een heerlijke brunch en foodstyling workshop. Als kers op de taart van de jubileumviering wordt het Bio proefboek uitgereikt, een receptenboek vol heerlijke biologische receptinspiratie.

Iedereen is van harte welkom voor het Organic Tasting Diner. Kijk voor meer informatie en reserveren op www.bioproeflokaal.nl.

Publicatiedatum: 24-4-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-5-2018 Eerste No Waste menu door Nederlandse cateraar
9-5-2018 EKO-certificaat zilver voor Mr. & Mrs. Watson
8-5-2018 Kindermaaltijden Jamie Oliver bevatten meer calorieën en vet dan fastfood
7-5-2018 "Werken volgens 'no waste'-principe houdt me scherp"
7-5-2018 3x vegetarisch en vegan eten in Londen
3-5-2018 Museumrestaurant Schokland vernieuwd
3-5-2018 Biologisch Patatje Vrede en een bijzondere familiegeschiedenis
3-5-2018 Restaurant Water en Brood gaat weer open
2-5-2018 Bartrends: biologische groentencocktails
1-5-2018 Vriendinnen gaan los in de keuken met biologisch fingerfood
30-4-2018 Folder wijst toeristen op bio-adressen in Gouda
26-4-2018 "Nu serveren we geen voer meer maar voeding"
24-4-2018 Genomineerden Gaia Green Awards 2018 bekendgemaakt
23-4-2018 Klanten op excursie met jubilerend BD-Totaal
17-4-2018 Hoe organiseer je een eco-bruiloft?
16-4-2018 "Gaan wekelijks voor bio-zuivel naar de boerderij in Wilp"
13-4-2018 'Het leven is mooi' gekoppeld aan biologisch bewust eten op z'n Italiaans
12-4-2018 Nice & Nuts nu ook in kiloverpakkingen bij BD-Totaal
11-4-2018 EXKi heeft vierde filiaal in Nederland geopend
6-4-2018 'De tuin van de smid' viert jubileum tijdens verbouwing

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *