Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Biologische friet, chips en kroketten in het Stadshart
Pomms' opent vestiging in Zoetermeer

De biologische snackformule Pomms' opent op 29 april een vestiging in Stadshart Zoetermeer. Vanuit het nieuwe pand op de Promenade voorziet Pomms' Zoetermeer straks van biologische versgesneden friet, chips en kroketten.

De stoere stalen winkelpui met verse aardappelen springt direct in het oog. Achter de counter worden deze 100% biologische aardappelen gesneden en gebakken tot verse friet en chips. Verder biedt Pomms' biologisch stoofvlees en bio-kroketten van rundvlees, geitenkaas en garnalen, alles volgens eigen recept bereid.



Eigenaren Niels Tijthoff en Ruud Boeve zien het als een uitdaging om snacken lekkerder, gezonder en duurzamer te maken. Niels: "Wij zijn altijd op zoek naar de beste ingrediŽnten. Pomms' gaat voor de hoogste kwaliteit, elke dag weer. We kiezen hiermee niet voor de gemakkelijkste weg, maar wel voor de mooiste en meest duurzame. En dat proef je." Pomms' werkt met uitsluitend plantaardige oliŽn, energiezuinige apparatuur en beschikt over een eigen milieuvriendelijke verpakkingslijn.
 
Na Rotterdam, Gouda en Amsterdam wordt Zoetermeer de vierde vestiging van de biologische franchiseformule. Daarnaast staan de foodtrucks van Pomms' op landelijke evenementen en festivals.

Voor meer informatie:

Pomms'
Stadshart Zoetermeer
Promenade 40
www.pomms.nl

Publicatiedatum: 20-4-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

15-12-2017 Nieuw duurzaam restaurant op de Westergasfabriek
13-12-2017 Proeverijen op het Foodplein van de Bio-beurs
11-12-2017 "Tien jaar geleden bio een hype, nu steeds meer grond voor"
5-12-2017 Duurzame inzameling van horeca-afval in Rotterdam
23-11-2017 Omzet leden Koninklijke Horeca Nederland in 2016 met 6,5% gestegen
22-11-2017 Rode Duivels danken WK-kwalificatie aan bio-dieet
21-11-2017 "Bouillon nieuwe thee, koffie en anti-katerdrank ineen"
16-11-2017 Verstrade: nieuw online foodplatform voor de horecamarkt
15-11-2017 Sprice bio-ijsjes genomineerd voor Horecava Innovation Award 2018
15-11-2017 Restaurant Natuurlijk winnaar horeca duurzaamheidsaward
10-11-2017 Deventer Stadsboeren halen voedsel uit de anonimiteit
8-11-2017 Ekoland bij de EKO-netwerklunch
2-11-2017 Restaurant Vork & Mes heropent als catering- en evenementencentrum
2-11-2017 Dapp Frietwinkel Den Haag sluit deuren
1-11-2017 Deense bio-telers richten zich op Duitse gastronomie
31-10-2017 Biologisch cateraar haalt 1.400 euro op voor stichting De Vrolijkheid
30-10-2017 Spirit in De Groene Passage gaat uitbreiden
24-10-2017 "Onderscheiding Stichting Duurzame Horeca dik verdiend"
23-10-2017 Ekomenu uitgeroepen tot beste maaltijdbox
17-10-2017 "Dankzij nieuwe oogst weer volop bio-frites beschikbaar"

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *