Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Biologische friet, chips en kroketten in het Stadshart
Pomms' opent vestiging in Zoetermeer

De biologische snackformule Pomms' opent op 29 april een vestiging in Stadshart Zoetermeer. Vanuit het nieuwe pand op de Promenade voorziet Pomms' Zoetermeer straks van biologische versgesneden friet, chips en kroketten.

De stoere stalen winkelpui met verse aardappelen springt direct in het oog. Achter de counter worden deze 100% biologische aardappelen gesneden en gebakken tot verse friet en chips. Verder biedt Pomms' biologisch stoofvlees en bio-kroketten van rundvlees, geitenkaas en garnalen, alles volgens eigen recept bereid.



Eigenaren Niels Tijthoff en Ruud Boeve zien het als een uitdaging om snacken lekkerder, gezonder en duurzamer te maken. Niels: "Wij zijn altijd op zoek naar de beste ingrediënten. Pomms' gaat voor de hoogste kwaliteit, elke dag weer. We kiezen hiermee niet voor de gemakkelijkste weg, maar wel voor de mooiste en meest duurzame. En dat proef je." Pomms' werkt met uitsluitend plantaardige oliën, energiezuinige apparatuur en beschikt over een eigen milieuvriendelijke verpakkingslijn.
 
Na Rotterdam, Gouda en Amsterdam wordt Zoetermeer de vierde vestiging van de biologische franchiseformule. Daarnaast staan de foodtrucks van Pomms' op landelijke evenementen en festivals.

Voor meer informatie:

Pomms'
Stadshart Zoetermeer
Promenade 40
www.pomms.nl

Publicatiedatum: 20-4-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

7-8-2017 Bio-hapjes voor Zwolse ambtenaren
21-7-2017 Foodtruck Vrij Voedsel krijgt EKO-keurmerk Goud
18-7-2017 Eerste festival in Nederland met Gouden EKO-keurmerk
18-7-2017 Een speciaalbiertje en frietje uit één en dezelfde aardappel
17-7-2017 Steinbeisser viert 5-jarig jubileum met biologische haute cuisine
14-7-2017 Individueel verpakte bio-aardappel voor in de magnetron
10-7-2017 Biologische KOOC-maaltijden vanaf nu bij Ekoplaza
4-7-2017 Biorestaurant The Barn Food opent in augustus in Hoog Catharijne
29-6-2017 Finalisten Gaia Green Awards bekend
29-6-2017 Gemeente struikelt over terras Leids bio-restaurant
27-6-2017 Nieuw bio-restaurant in Brussel: 't Alternatives
21-6-2017 Dönerzaak krijgt Zilveren EKO-keurmerk
20-6-2017 Veel belangstelling vanuit cateraars voor EKO-netwerklunch
9-6-2017 Exki trekt stekker uit vestigingen New York
30-5-2017 Foodfestivals grootste groeier in drukke festivalmarkt
29-5-2017 Ronde van Amsterdam: demarrage van Dutch Special telers
24-5-2017 Ontbijt Atelier Thisis7.am opent in Amsterdam
19-5-2017 Yoghurt Barn retailondernemer van het jaar
17-5-2017 Gents bio-restaurant sluit op emotionele wijze haar deuren
16-5-2017 Biologische friet voor Feyenoord-Legioen

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *