Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nature & Cie wint Franse prijs voor beste bioproduct 2017

Glutenintolerant, maar toch gek op zoetigheid? Dat is mogelijk met de ontbijtgranen, koekjes en cakejes van Nature & Cie. Hygiena distribueert de producten in België. De cakejes met rood fruit hebben een Franse prijs voor beste bioproduct 2017 gewonnen. De prijs werd georganiseerd door 'Bio à la une'. Het product 'petits carrés aux fruits rouges' viel daarbij in prijzen.



Nature & Cie heeft evenees ontbijtgranen met chocolade- en hazelnootvulling: crunchy van buiten en zacht van binnen. Een goede start van een mooie en productieve dag. Binnen het ontbijtsegment is er ook de gepofte rijst met cacao. Op elk moment van de dag zijn er de zachte cakejes en crunchy koekjes met melkchocolade. Nature & Cie gebruikt enkel ingrediënten uit biologische teelt. De zoetekauw kan eveneens zijn hart ophalen bij de vanille madeleines en de zandkoekjes.

Deze producten zijn uitsluitend verkrijgbaar in de gespecialiseerde biowinkels, waaronder zoals Bio-Planet.

Voor meer informatie: www.nature-et-cie.fr
Publicatiedatum: