Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Natural & Organic Products Europe:

Award voor Face & Body Lotion Urtekram

Urtekram heeft de prijs voor het beste nieuwe mannelijke verzorgingsproduct gewonnen op de Natural & Organic Products Europe. Deze beurs werd op 2 en 3 april gehouden in Londen. Urtekram won met de Face & Body Lotion op basis van aloƫ vera en baobab.



De nieuwe verzorgingslijn voor mannen bestaat uit drie essentiƫle verzorgingsproducten. Ramon van Huffelen: "De producten zijn eenvoudig, praktisch, multifunctioneel en bieden volledige effectieve zorg en bescherming, hydratatie en een frisse geur. Hoewel Urtekram al vanaf 1970 verzorgingsproducten ontwikkelt en produceert, is dit de eerste keer dat er een verzorgingsproduct speciaal voor mannen op de planken verscheen. Als experts in deze branche en door voortdurende ontwikkelingen en met behulp van de nieuwste technieken blijft Urtekram vooraan staan qua innovatie van biologische verzorgingsproducten voor de consument."

Voor meer informatie: 055 5337799, www.natrada.nl
Publicatiedatum: