Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Roosmarijn Saat: "Verkoop paasproducten opvallend hard gegaan"

Paaseitjes zoeken bij Gimsel

Tholen - Bij natuurvoedingswinkel Gimsel in De Groene Passage is de paasverkoop naar tevredenheid verlopen. "We hebben eigenlijk niet zo veel meer staan, het is allemaal heel hard gegaan. Deze week is het eigenlijk al de hele week erg druk geweest. Daaraan merken we dat het echt leeft. Dit valt op. Mooi natuurlijk, vaak is het net voor Pasen nodig om al wat producten af te prijzen. Maar dat is dit keer eigenlijk niet nodig", vertelt Roosmarijn Saat.

Speciaal voor Pasen staat aanstaande zaterdag 15 april nog een speciale actie op de planning, geeft Roosmarijn aan. "Klanten kunnen bij ons op zaterdag van 8:00 tot 18:00 uur eitjes komen zoeken. Die verstoppen we in de winkel. We hebben daarvoor vegan chocolade-eitjes van Wiloco aangeschaft. Deze zijn gezoet met kokosbloesemsuiker. Die kunnen ze gaan zoeken. Daarnaast liggen er drie gouden eieren verstopt in de winkel. Hiermee kan de gelukkige vinder een mooie prijs winnen. We hopen natuurlijk dat vooral de kinderen komen zoeken, maar ook volwassenen zijn uiteraard van harte welkom."



Hardlopers in het promotieschap voor Pasen zijn volgens Roosmarijn onder meer de van bijenwas gemaakte eitjes van Dipam. "Die hebben we elk jaar en doen het altijd erg goed. Dit geldt ook voor de paasstollen en de grote eieren van Green&Black's."

Voor meer informatie:

Roosmarijn Saat
Gimsel supermarkt voor natuurlijke voeding & cosmetica
Mariniersweg 9-31
3011 NB Rotterdam
010 4047342
roosmarijn@gimselrotterdam.nl
www.gimselrotterdam.nl